Finala Superkombat,multe şanse să fie organizată la Bucureşti

Promotorul Eduard Irimia a anunţat că va face tot posibilul pentru ca finala circuitului mondial Superkombat să fie organizată la Bucureşti în 22 decembrie, sperând să aducă minimum 4 dintre sportivii calificaţi în finala K-1 amânată pentru 26 ianuarie, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

 
Printre numele luptătorilor care ar putea urca în ring ar urma să se regăsească Hesdy Gerges, Zabit Samedov, Raul Cătinaş, Ismael Londt, Sergey Lascenko, Sebastian Ciobanu şi Benny Adegbuyi.
“Succesul de la Craiova cu Superkombat Final Elimination mă motivează să încerc să organizez şi marea finală tot în România. Va fi o gală în care vom avea cel puţin patru luptători calificaţi pentru K-1 Final 8. Sper să găsesc sprijinul pentru a putea aduce la Bucureşti acest mega-eveniment. Finala, cu siguranţă, va avea un impact uriaş, urmând să fie de asemenea transmisă în direct în 75 de ţări de pe patru continente, aşa că îmi doresc să poată fi organizată tot în România, deoarece ar aduce un capital serios de imagine ţării noastre”, a declarat Eduard Irimia.

 
Gala Superkombat Final Elimination, care a inaugurat Sala Polivalentă din Craiova la 10 noiembrie, în prezenţa a aproape 5.000 de spectatori, a avut record de audienţă pentru luna noiembrie la Eurosport, post care a transmis evenimentul în direct în 75 de ţări. Peste 20 de milioane de telespectatori au urmărit meciurile în care au fost implicaţi, printre alţii, Moroşanu şi Iftimoaie.
Irimia a precizat că este posibil ca sportivi precum Ismael Londt, Zabit Samedov şi Hesdy Gerges, calificaţi în marea finală K-1, să vină la Bucureşti. “Deoarece finala de 8 a K-1 a fost amânată pentru 26 ianuarie, noi putem organiza în România o avanpremieră, pe 22 decembrie, deoarece în calitate de partener exclusiv al promoţiei japoneze am posibilitatea de a-i contracta pe aceşti sportivi. Va fi un eveniment cu adevărat grandios”, a explicat Irimia.

 

Marius NICOLAE

marius.nicolae [@] informatiadecalarasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *