Echipa de futsal a clubului Dunărea Călărași a reușit o victorie și un egal în etapele 3 și 4 disputate la Odorheiu Secuiesc

Cel de-al 2-lea Turneu Național al Ligii a 2-a de futsal s-a disputat sâmbătă și duminică (13-14) la Odorheiu Secuiesc. Formația de pe malul Borcei a reușit două rezultate miraculoase în ciuda drumului lung parcurs până la Székelyudvarhely (Odorheiu Secuiesc). Dunărea, a fost singura participantă care a străbătut 412 Km, după aproape 5 ore de mers. În prima zi a turneului, călărășenii au întâlnit formația din Tg. Mureș, Cityus II, echipa secundă a celor din Liga 1. Dunărea s-a impus la un gol diferență, scor 3 – 2 însă tensiunea a fost una maximă. Cei de la Tg. Mureș au jucat spre finalul partidei fără portar încercând să obțină un punct în fața fostului lider. Mircea Ștefan a fost „cheia„ succesului cu un super gol marcat de el.

Cristi Ivanciu: „Este bine că nu am plecat învinși„

În cea de-a II-a zi, pe 14 octombrie, Dunărea Călărași a fost aproape să piardă meciul jucat cu gazdele de la Infopress. Cei de la Odorhei au intrat la pauză cu 2 – 0 însă în partea secundă, Condei & Co, au reolvat problema. De menționat că la acest meci, Mircea Ștefan unul dintre jucătorii de bază ai echipei nu a mai putut evolua fiind accidentat după lupta din prima zi. Chiar și așa, Dunărea a reușit să rămână neînvinsă dar a pierdut prima poziție din clasament în dauna celor de la Piatra Neamț. Călărășenii au 10 puncte, cu 2 mai puțin decât Piatra. „Au fost două meciuri foarte frumoase. Fiecare joc a avut „esența„ lui. În prima partidă am stat toți cu sufletul la gură. Am avut emoții dar, a fost bine că am câștigat. În meciul doi a fost mai greu. Dacă erau Mircea Ștefan, Victor Petre și Alex, nu plecam fără să pierdem primul loc de aici. Este foarte bine și așa. Ne pregătim pentru meciurile de la Târgu Mureș să ne recuperăm prima poziție din clasament„, a afirmat după acest turneu, directorul sportiv al clubului Dunărea, Cristi Ivanciu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *