Dunărea Călăraşi a pierdut la limită partida din cadrul etapei a 11-a disputată vineri, 9 noiembrie cu Gloria Buzău, scor 0 – 1

Cu numai două puncte pe terenurile “străine”, fosta echipă de liga a II-a, Gloria Buzău, părea un adversar facil, însă ghinionul a „ținut„ cu echipa gazdă.

Călărășenii au avut câteva ocazii mari printer care și un penalty ratat de Mircea Ștefan spre finalul jocului cu Buzău.

În prima parte a meciului Gloria nu a avut nicio ocazie, toate tentativele ei de atac fiind respinse cu uşurinţă de linia de apărare a echipei bine așezată în teren de Virgil Bogatu. Și în partea secundă a meciului, călărășenii au trecut de câteva ori pe lângă gol.

Dunărea se aruncă în atac spre finalul partidei, iar oaspeții s-au pregătit pe contra-atac. În minutul 78, Mircea Ștefan avea să rateze o lovitură de la 11 metri și echipa de pe malul Borcei trece pe lângă deschiderea scorului. Ocaziile au curs la poarta oaspeților dar ele au fost răzbunate în minutul 89 atunci când Manea marchează la singurul șut pe poarta lui Gabriel Popa.

Dunărea pierde al 2-lea meci consecutive din acest tur și pregătește acum un alt meci greu din etapa a 12-a cu Metaloglobus, partidă care se va juca pe 16 noiembrie la București.

 

 

Echipele:

DUNĂREA CĂLĂRAŞI: Popa – Bozean, NICODIM, Nicolae, Topor – Stoian (58 Bertea), Condei, V. Petre, M. Şerban (69 Bogoş) – M. Ştefan, Kanda.

Antrenor: Virgil  Bogatu

GLORIA BUZĂU: SÂRBU – Cucu, BÂRSĂNEL, Jercălău, Alexandru (Şt. Păun) – Zamfir, Bobe,NIMACA, Perca (89 Berceanu) –  Luiceanu (C. MANEA), Andriţoiu.

Antrenor: Marian Roşu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *