DJTS Călăraşi şi CSM-ul şi-au prezetat rapoartele de activitate

Astăzi a avut loc şedinţa de analiză a activităţii Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport (DJTS) Călăraşi şi a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Călăraşi pe anul 2011.

 

Directori ai sportului local, antrenori şi sportivi s-au întâlnit azi la sediul CSM Călăraşi pentru a analiza activitatea competiţională pe anul 2011, dar şi pentru a prezenta anumite proiecte pe anul în curs. La această întrunire a participat şi un reprezentant al Autorităţii Naţionale pentru Tineret şi Sport (ANTS), prin prezenţa lui Sergiu Nechita. La întrunirea anuală de azi au participat şi oficialităţi locale. Prefectul judeţului Emil Muşat, dar şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Daniel Drăgulin, au fost prezenţi la analiza sportului călărăşean.  Şedinţa i-a avut în prim plan pe directorii de deconcetrate, Marius Dumitrescu (DJTS) şi Dumitru Chirilă (CSM), le-au ascultat problemele antrenorilor şi sportivilor de la diferite secţii pe ramură de sport.

Mai multe amănunte despre raportul de activitate al celor două structuri sportive din judeţul nostru, dar şi ce proiecte de viitor au cele două organizaţii citiţi în ediţia de marţi a bisăptămânalului nostru, Informaţia de Călăraşi.

Cătălin NIŢU
catalin.nitu@informatiadecalarasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *