Cupa României / faza județeană / Ciocănești – Fundulea

În urma tragerii la sorti efectuata în prezenta reprezentantilor echipelor, a rezultat ca semifinala se va juca între DUNAREA Ciocanesti si PROGRESUL Fundulea, pe data de 25 aprilie, ora 17,00.
În caz de egalitate dupa 90 de minute, se vor juca 2 reprize a câte 15 minute de prelungiri. IÎn cazul in care si dupa 120 minute egalitatea se mentine, se va executa o serie de câte 5 lovituri de la punctul de 11 metri executate alternativ. Daca egalitatea se mentine, se vor executa – alternativ – lovituri de la punctul de 11 metri pâna la departajarea unei echipe care va fi declarata învingatoare.
Echipa învingatoare din aceasta semifinala, va juca finala Fazei judetene – Memorial “Tache Ionescu” a Cupei României “Timisoreana” în compania echipei VENUS Independenta, pe un teren stabilit de A.J.F. Calarasi în ziua de 23 iunie 2012.
Echipa învingatoare va reprezenta fotbalul judetului Calarasi în Faza I Nationala a Cupei României “Timisoreana”, programata de F.R.F. – de regula – la jumatatea lunii iulie, după începerea noului an competiţional (01 iulie 2012 – 30 iunie 2013)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *