CJA / Şeful arbitrilor: „Primesc multe telefoane”

Astăzi, la sediul CSM Călăraşi a avut loc şedinţa tehnică cu delegaţii echipelor din Liga 4.

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Călăraşi, Bratu Caţaros i-a chemat de 8 martie pe reprezentanţii echipelor din Liga 4 pentru a pune la punct de comun acord cu aceştia, anumite aspecte legate de buna desfăşurare a returului Ligii judeţene.

Pe ordinea de zi au fost dezbătute problemele pe care echipele le-au întâmpinat de-a lungul turului, dar şi cele apărute în ultima vreme. Preşedintele AJF Călăraşi, Bratu Caţaros, a făcut şi câteva propuneri în ceea ce priveşte etapa a 2-a de Cupă Judeţeană. În acest aspect, membrii prezenţi la şedinţa tehnică au stabilit între ei cum şi când să se joace meciurile din cadrul acestei competiţii, în ciuda faptului că AJF-ul stabilise cele 11 meciuri din Cupă. Multe echipe şi-au anunţat neprezentarea, iar altele au căzut la mica înţelegere, astfel că întreg programul de Cupă stabilit de AJF, s-a dat total peste cap. Ziarul Informaţia de Călăraşi va publica în ediţia online, partidele stabilite ulterior din cadrul acestei întreceri.

Totodată, s-a decis şi reluarea campionatului. Prima etapă a fost programată pe 17 martie, asta după ce AJF-ul amânase începerea returului cu o săptămână. De asemenea, în cadrul acestei şedinţe a avut un „speech” şi noul preşedinte la prima întâlnire cu delegaţii de când a fost pus pe funcţia de preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri din cadrul AJF Călăraşi, Daniel Ştefan. „Gâscanu” a vrut să pară cât mai dur în unele afirmaţii, însă nu a făcut faţă unor delegaţi deranjaţi de maniera de arbitraj a unor „fluieraşi” din fotbalul judeţean. „Nu vă aşteptaţi să schimb totul în bine din prima. Vreau să uniformizez legile jocului şi fiecare să respecte regulamentul. Cei care sunt nemulţumiţi de prestaţiile unor arbitrii, îi rog să facă cereri în scris. Primesc multe telefoane, asta nu mă deranjează dar vă rog să trimiteţi în scris nemulţumirile dvs. la adresa arbitrilor”, a afirmat Ştefan Daniel la şedinţa de azi.

Citește mai mult în ediția scrisă de mâine a Zirului Informația de Călărași!

Cătălin NIȚU

catalin.nitu@informatiadecalarasi.ro

One thought on “CJA / Şeful arbitrilor: „Primesc multe telefoane”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *