Căpitanul Stelei a plâns după eliminarea din Europa League

Căpitanul echipei Steaua Bucureşti, Alexandru Bourceanu, a plâns în timpul declaraţiei oferite postului Sport.ro, după înfrângerea din partida cu Twente Enschede, scor 0-1, şi eliminarea din 16-imile de finală ale Ligii Europa.
“Îmi pare rău că n-am reuşit să remontăm rezultatul de la Bucureşti, e trist. În primul rând, mi-am respectat colegii. Sunt un nimeni la Steaua şi nu pot să dau oamenii afară. Nu eu l-am sunat pe domnul Becali să-l dea afară pe Mache (n.r. – Marius Ianuli, fost team-manager al Stelei), aveam o relaţie bună cu el. Singurul lucru pe care mi-l reproşez este că aveam reacţii mai nervoase în cantonamente, dar este normal, pentru că suntem departe de familii. Bine că nu am copiii mari, să vadă ce se spune despre mine. De multe ori, am vrut să renunţ la banderola de căpitan…îmi cer scuze, sunt foarte obosit şi nu mă pot concentra”, a spus Bourceanu cu lacrimi în ochi.

Atacantul Florin Costea a afirmat că nu portarul Ciprian Tătăruşanu a pierdut această calificare. “Nu am putut să ne calificăm, suntem foarte necăjiţi, dar pe viitor sperăm să fie mai bine. Diferenţa de valoare nu este aşa mare. Dacă marcam în a doua repriză ne puteam califica. Sper să joc din ce în ce mai bine. Nu ştiu ce s-a spus despre mine, nu prea mă uit la televizor. Eu mă gândesc doar la mine şi vreau să joc cât mai mult şi cât mai bine. Nu Tătăruşanu a pierdut calificarea”, a precizat Costea.

Echipa Steaua Bucureşti a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), la fel ca şi în tur, de formaţia olandeză Twente Enschede, în manşa secundă a 16-imilor competiţiei. Chadli a înscris unicul gol al partidei în minutul 28, după ce De Jong a recuperat mingea şi i-a trimis-o, profitând de o gafă a portarului Tătăruşanu la o pasă înapoi a lui Geraldo.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *