Călărași, gazda meciurilor amical de futsal dintre reprezentativele naționale ale României și Turciei

Călărași, gazda meciurilor amical de futsal dintre reprezentativele naționale ale României și Turciei
Călărași, gazda meciurilor amical de futsal dintre reprezentativele naționale ale României și Turciei

Miercuri, 18 ianuarie, ora 17.30 și joi, 19 ianuarie, 17.00, în Sala Polivalentă ,,Ion C. Neagu” din municipiul Călăraşi, Federația Română de Fotbal organizează în parteneriat cu Primăria Municipiului Călărași două meciuri amicale între reprezentativele naționale de futsal ale României și Turciei.

 

Primăria Municipiului Călărași informează faptul că accesul spectatorilor în Sala Polivalentă va fi liber și se va face începând cu ora 16.00 în data de 18 ianuarie, respectiv ora 15.30 în data de 19 ianuarie. Organizatorul competiției adresează rugămintea spectatorilor să aibă asupra lor un act de identitate pentru a putea fi prezentat la solicitarea justificată a forțelor de ordine sau a personalului de ordine și siguranță. Măsurile de ordine în incinta Sălii Polivalente se realizează cu efective din cadrul Poliției Locale Călărași și agenţi ai societăţilor specializate de pază şi protecţie, stabilite de organizator.

 

Totodată, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi recomandă spectatorilor să vină din timp la Sala Polivalentă, începând cu ora permiterii accesului şi sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere faţă de măsurile adoptate cu acest prilej de către organizatori şi forţele de ordine, atât pe traseele către locul de desfăşurare a competiţiei sportive cât şi în apropierea şi în incinta sălii sportive.

Potrivit prevederilor Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, spectatorilor le este interzis :

  • să introducă în arena sportivă băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă;
  • să aibă asupra lor sticle de plastic pentru apă, întrucât distribuirea băuturilor a căror comercializare este permisă se va face numai în pahare din hârtie sau din material plastic;
  • să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii de pază şi protecţie sau al forţelor de ordine;
  • să afișeze inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la de orice fel discriminări şi la violenţă.

 

 

Pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a activităţilor şi evitarea problemelor de trafic în această zonă, cetăţenilor li se recomandă să nu parcheze autovehiculele în zona Sălii Polivalente, pe segmentul cuprins între intersecţiile străzilor Progresul cu Gheorghe Lazăr şi Progresul cu Alexandru Sahia în intervalele de desfășurare a competițiilor.

Conform deciziei Primăriei Municipiului Călăraşi, se va interzice vânzarea şi consumul de băuturi alcoolice în apropierea Sălii Polivalente în zilele de 18.01.2017 și 19.01.2017, în intervalul orar 12.00 – 21.00, pentru toate spaţiile comerciale dispuse în imediata apropiere a Sălii Polivalente din municipiul Călăraşi  cât şi pe o rază de 500 metri de aceasta, inclusiv pe traseele de afluire a suporterilor str Bucureşti, str. Flacăra, str. Progresul, Str. Eroilor, str. Gheorghe Lazăr, str. Al. Sahia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *