Adrian Mutu, a anunţat că luni va sosi la Ajaccio, echipă din prima ligă franceză

Adrian Mutu, a anunţat pe contul său de Twitter că luni va sosi la Ajaccio, echipă din prima ligă franceză, unde este aşteptat încă de săptămâna trecută.

 

“Ajaccio, vin! Voi fi în Corsica luni!!!”, a scris Mutu pe Twitter în italiană.

Tot pe Twitter, dar în noaptea de marţi spre miercuri, Mutu a postat un desen reprezentând un cap de maur cu o basma legată pe frunte aflat pe emblema clubului francez Ajaccio.

Preşedintele clubului AC Ajaccio, Alain Orsoni, a declarat, miercuri, pentru cotidianul L’Equipe, că atacantul Adrian Mutu va sosi, luni, 27 august, în Corsica, urmând să efectueze vizita medicală şi să semneze pe două sezoane.

De asemenea, Cesena a postat un comunicat pe site-ul oficial în care precizează că a reziliat de comun acord contractul cu Adrian Mutu, care expira la finalul sezonului viitor.

Luni, preşedintele grupării Ajaccio, Alain Orsoni, afirma că mizează în atragerea atacantului Adrian Mutu către echipa franceză pe un salariu probabil “acceptabil” şi pe faptul că îi oferă românului încrederea unui club de pe “o insulă primitoare”.
Orsoni a declarat că Mutu ar urma să aibă la Ajaccio, dacă va ajunge acolo, un salariu “departe de jumătatea sumei pe care o primeşte în Italia”.

Sportune.fr scrie că, având în vedere faptul că românul este plătit la Cesena cu 150.000 de euro pe lună, salariul lunar al lui Mutu la Ajaccio ar fi mai mic de 75.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *