Peste 5.000 de locuri de cazare de la 200 lei pe sejur prin programul “Litoralul pentru toti”

Peste 5.000 de locuri de cazare de la 200 lei pe sejur prin programul "Litoralul pentru toti"Peste 5.000 de locuri de cazare vor fi disponibile, intre 5 mai si 15 iunie, in cadrul editiei de primavara a programului “Litoralul pentru toti”. In oferta sunt incluse unitati de cazare din toate statiunile din judetul Constanta.
Programul a fost lansat de Asociatia Litoral-Delta Dunarii (ALDD), Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) cu scopul de a realiza continuitatea sezonului dupa minivacanta de 1 Mai, iar oferta este diversificata si include, in acest an, si hoteluri care ofera turistilor pachete all inclusive.

 
Pentru a veni in sprijinul turistilor lansarea acestei editii beneficiaza de aceleasi tarife maximale din editia septembrie – octombrie 2013, “ceea ce inseamna ca aceste pachete pot avea si preturi inferioare acestor plafoane tarifare”.
Astfel, pentru zona Mamaia – Constanta – Eforie, pentru sase nopti de cazare la un hotel de o stea turistii trebuie sa plateasca 205 lei de persoana, 235 de lei la un hotel de doua stele sau 315 lei cu mic dejun inclus, 265 de lei la un hotel de trei stele ori 425 de lei cu mic dejun, 485 de lei la un hotel de patru stele, respectiv 605 lei la unul de cinci stele.
Turistii beneficiaza si de varianta all inclusive care asigura toate cele trei mese servite in regim bufet, bauturi, acces la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja. Tarifele maximale pentru sejururi all inclusive de cinci nopti de persoana ajung pana la 765 de lei la un hotel de trei stele, 875 de lei la unul de patru stele si pana la 985 de lei de persoana la o unitate de cinci stele.

 
Pentru sudul litoralului, in statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai si Vama Veche, tarifele maximale pentru aceasta editie a “Litoralului pentru toti” sunt semnificativ mai mici. Astfel, tarifele pentru un sejur de sase nopti de persoana vor fi cuprinse intre 159 de lei la un hotel de o stea, fara mic dejun, si 469 de lei de persoana la un hotel de cinci stele, cu mic dejun inclus, preturi similare cu cele de la editia de anul trecut a programului.
S-au inscris in program 38 de hoteluri din statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie 5.408 locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vandute in peste 70 de agentii de turism din toata tara, ceea ce inseamna ca la sfarsitul editiei de primavara a programului, cel putin 32.000 de turisti vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *