Persoanele aflate în cautarea unui loc de muncă şi angajatorii sunt aşteptaţi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, precum și angajatorii care doresc să recruteze personal pentru locurile de muncă disponibile, sunt așteptați vineri, 19 aprilie 2013, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

 
Acţiunea se va desfăşura începând cu ora 9:00, atât la sediul Agenţiei Locale din Călăraşi, str. 13 Decembrie nr.12, cât şi la sediul Agenţiei Locale Olteniţa, str. Argeşului nr.111.
Bursa locurilor de muncă, măsură activă destinată corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă, constituie una dintre cele mai importante activități implementate de AJOFM Călărași.

 
Prin organizarea acestui eveniment, se oferă o nouă șansă persoanelor neocupate pentru a-și găsi un loc de muncă și, totodată, agenții economici sunt sprijiniți în încadrarea personalului de care au nevoie.
Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Călărași, cât mai curând posibil, personal, prin fax: 0242-331693 sau e-mail: ajofm@cl.anofm.ro, oferta de locuri de muncă vacante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *