Pentru cei interesaţi. 269 de posturi disponibile la AJOFM Călăraşi

În săptămâna 6-12 august 2012, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot găsi la AJOFM Călăraşi o ofertă de 269 posturi disponibile.
Solicitanţii cu studii superioare au la dispoziţie 5 locuri de muncă pentru meseriile/ocupaţiile: economist, inginer mecanic, inginer transporturi şi şef serviciu administrativ.
Pentru persoanele cu studii medii, oferta este de 61 locuri de muncă, pentru calificările de: asistent farmacist, asistent medical generalist, agent de securitate, operator tăiere, maistru mecanic, manipulant mărfuri, vopsitor auto, maistru auto, mecanic auto, electrician auto, şofer taxi, agent vânzări etc.
Cele mai multe locuri de muncă pot fi ocupate de persoanele care au studii profesionale sau şcoală generală. Aceştia, în funcţie de calificările deţinute, se pot încadra pe posturi precum: confecţioner îmbrăcăminte, muncitor necalificat în confecţii textile, dulgher, zidar, instalator, brutar, patiser, vânzătoare, supraveghetoare, spălător auto, morar, electrician sau strungar.
Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot prezenta la sediul Agenţiei Locale Călăraşi, str.13 Decembrie nr.12, la sediul Agentiei Locale Olteniţa, str. Argeşului nr.111, sau la sediul Punctului de lucru Lehliu Gară, str.Crinului 2A, în vederea repartizării pe locul de muncă dorit, cu următoarele documente:
acte de studii şi calificare – original;
act de identitate – original şi copie;
adeverinţă medicală cu menţiunea “apt pentru muncă” sau cu restricţii;
carnetul de muncă în original – în cazul persoanelor provenite din câmpul muncii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *