Nicolae Dragu la Stil FM: „Eu sper ca până de Sfântă Mărie să avem Kauflandul la Călăraşi„

Primarul Nicolae Dragu a prelungit, săptămâna trecută, termenul pentru autorizaţia de construcţie a hipermarketului Kaufland.

Prezent în studioul Stil FM Radio-ZU, primarul municipiului Călăraşi a dat detalii privind mai multe proiecte pe care doreşte să le finalizeze. Acesta a precizat că în acest an, se aşteaptă ca hipermarketul Kaufland să fie finalizat. Prelungirea autorizaţiei de construcţie a fost semnată de către edil, săptămâna trecută. “Chiar astăzi (n.r. 23 februarie a.c.) am semnat prelungirea autorizaţiei de construcţie,ceea ce reprezintă un lucru bun. Eu sper ca până de Sfântă Mărie să avem Kauflandul la Călăraşi. Şi PIC-ul la fel se speră”, a declarat acesta la Still Fm Radio ZU. Nicolae Dragu a mai precizat şi că deschiderea hipermarketului va oferi locuri de muncă, atât de necesare în această perioadă de criză. “Kauflandul va porni şi vor mânca pâine probabil 80-100 de oameni. Toţi angajaţii vor fi călărăşeni”, a mai spus Dragu.

Proiecte de finalizat, în 2012

În cadrul aceleaşi emisiuni, edilul a mai precizat şi faptul că doreşte să finalizeze mai multe proiecte importante pentru comunitate. “Alimentarea cu apă din puţuri de mare adâncime trebuie finalizată anul acesta. La fel, aproape jumătate din canalizarea oraşului. Mai avem două parcuri importante care trebuiesc terminate: Parcul Constructorilor care are două hectare, şi care a fost început şi încă un parc, Parcul Adormirii Maicii Domnului şi două biserici”, explică primarul. Una din întrebările cetăţenilor pentru edil au vizat sumele alocate din bugetul local pentru reparaţia şi construcţia de lăcaşuri de cult. “Ştiţi că oraşul Călăraşi este unul din oraşele care are printre cele mai multe cârciumi, peste 100 de cârciumi, baruri şi altele. Dar nimeni, dacă se mai făceau zece cârciumi, nu lua atitudine: Măi, de ce se construiesc atâtea? Sau bordeluri de dame. Dacă am face zece bordeluri nimeni n-ar lua nicio atitudine. De ce? La biserică facem educaţie, ne ducem cu copii la o slujbă! Aduceţi-vă aminte, în urmă cu zece ani. Te duceai la biserică, la o denie. Stăteai, te ardea cu lumânarea pe la spate. Acum stau oamenii comod, vin cu copiii. Chiar vreau să avem locuri de joacă lângă biserică. Copiii deoarece nu au răbdare, să se joace. Vreau acum lângă biserici să facem parcuri şi locuri de joacă. Cei care vin cu copiii la biserică. Copiii rămân în faţa bisericii, se joacă, iar slujba se va transmite şi afară. Să trăiască totuşi într-un climat de rugăciune şi de sfinţenie”, a argumentat acesta.

Monica Măgureanu
monica.magureanu@informatiadecalarasi.ro

4 thoughts on “Nicolae Dragu la Stil FM: „Eu sper ca până de Sfântă Mărie să avem Kauflandul la Călăraşi„

  1. Bravo lui ! Încearcă omul să CONSTRUIASCĂ ceva , sunteți împotrivă ! Face omul ceva – nu e bine ! În afară de cârcoteli și a vă pune contra , mai știți ? Mai bine să îl aleg eu ….. tu alege pe cine vrei , ai această libertate . Când se reparau străzile , nu era bine că nu știu ce nu se făcea, dacă nu se repară acum , iar nu e bine …. Voi să fiți sănătoși ! Chiar sunt curios – la ce biserică ați fost botezați și/sau cununați ? Dar ….. unde o să fiți înmormântați ?

  2. cred ca este un foarte mare mincinos! !!! de ani buni de zile foreaza la aceleasi fantani. Cum tocmai acum in preajma alegerilor s-a gasit sa spuna asa ceva rusine sa le fie

  3. asta a luat-o razna cu bisericile lui sa faca drumurile ca sunt ca dupa razboi . lui insa ii arde de biserici sa aiba parte de ele pe lumea cealalta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *