La Borcea, începutul de an nou școlar se desfășoară în bune condiții

La Borcea, începutul de an nou școlar se desfășoară în bune condiții

Primăria comunei Borcea a investit în școlile din comună, pentru ca elevii să înceapă cursurile în cele mai bune condiții. Primarul Aniel Nedelcu a declarat că din fonduri proprii au fost reparate și igienizate cele 9 corpuri de clădire pe care le are comuna.
“Avem două grădinițe, un liceu și restul sunt corpuri de școală. Aproape 1.000 de copii au început anul școlar și preșcolar, în comuna Borcea. Pentru ca elevii să înceapă școala în cele mai bune condiții, și anul acesta, primăria a investit din fondurile proprii. Am modernizat șapte clase, pereții au fost igienizați, s-au făcut tavane suspendate casetate, s-a cumpărat mobilier pentru 30 de săli de clasă și am refăcut gardurile exterioare, la două dintre corpurile de clădire, pentru că erau foarte vechi.

A fost amenajată o sală de sport, la una dintre școli, am dotat laboratorul de informatică al Școlii nr. 2, cu 30 de computere, iar la școala din satul Pietroiu a fost amenajat, în interior, grupul sanitar, singurul care nu se încadra în normele cerute. La 4 corpuri de clădire avem autorizații de funcționare, iar celelalte sunt în curs de obținere a autorizațiilor.

Am reparat acoperișul unei școli, am refăcut învelișul, dar și izolația exterioară, la un corp de clădire, deci primăria s-a implicat pentru a oferi condiții optime, elevilor și profesorilor, și la acest început de an școlar.
Îmi doresc ca la finalul anului să avem printre cele mai bune rezultate la olimpiadele școlare și, în funcție de acestea, îi vom premia pe cei mai buni.

Mult succes, în noul an școlar, le doresc, deopotrivă, elevilor și cadrelor didactice!”, a fost mesajul primarului comunei Borcea, Aniel Nedelcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *