Inginerii români sunt solicitaţi în Norvegia

Angajatorii norvegieni solicită 4 ingineri mecanici şi 3 ingineri electrici, echipamente de putere în petrol şi gaze.
Candidaţii trebuie să deţină cunoştinţe foarte bune de limba engleză, scris şi vorbit. Salariile oferite sunt între 40 000 – 110 000 Euro brut/an, în funcţie de experienţă.
Persoanele din judetul Călăraşi care doresc să aplice pentru ofertele angajatorilor norvegieni se vor prezenta la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi, sau la Agenţia Locală Olteniţa, în funcţie de domiciliu, cu un dosar care sa cuprindă urmatoarele documente:
– copie BI/CI sau copie paşaport cu valabilitate de minim şase luni;
– CV model EUROPASS în limba română şi în limba engleză;
– cazierul judiciar în original care să ateste că nu aveţi antecedente penale (termen de valabilitate şase luni);
– adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea apt pentru muncă.
După înregistrarea sau actualizarea dosarului, se va trimite CV Europass în limba engleză la adresa de e-mail: ot_eures@ajofm.anofm.ro. Persoanele preselectate de către angajator vor fi contactate de către acesta şi de către consilierul EURES al AJOFM Călăraşi pentru a fi invitate la interviu în România. Data, locaţia şi documentele necesare la interviu se vor comunica în timp util candidaţilor.
Detalii cu privire la cerinţele de ocupare a posturilor de ingineri declarate de angajatorii norvegieni se pot obţine accesând portalul EURES Romania – www.eures.anofm.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *