În luna decembrie a acestui an, AJOFM Călăraşi organizează, gratuit, 5 programe de formare profesională

Nicolae-Chirana-În luna decembrie a acestui an, AJOFM Călăraşi organizează, gratuit,  5 programe de formare profesională
Nicolae-Chirana-În luna decembrie a acestui an, AJOFM Călăraşi organizează, gratuit, 5 programe de formare profesională

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi organizează, în luna decembrie a acestui an, 5 programe de formare profesională gratuite, pentru un număr de 96 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Meseriile/ocupațiile la care se pot înscrie solicitanții sunt: confecționer asamblor articole din textile, brutar, lucrător în comerț, stilist protezist de unghii și specialist în managementul deșeurilor.

Pentru înscrierea la cursurile de (re)calificare solicitanții vor prezenta, în copie și original, următoarele documente: act de identitate, diplomă de studii, certificat naştere, certificat căsătorie (pentru femei), adeverinţă medicală din care să reiasă că persoana este aptă de muncă, precum şi certificat fiscal emis de Administraţia Financiară, din care să rezulte că solicitantul nu realizează venituri.

”Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot participa la cursuri de formare profesională care sa le asigure creşterea si diversificarea competențelor, pentru a se putea reintegra ulterior pe piaţa muncii. Persoanele care beneficiază de servicii de formare profesională gratuite şi se încadrează în muncă pot beneficia în continuare, până la finalizarea programului de formare profesională început, de servicii de formare profesională gratuite.” a declarat directorul executiv al AJOFM Călărași, domnul Nicolae Chirana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *