În Ianuarie 2013 va avea loc selecţia pentru domeniul agricol (cules de căpşuni) în Spania

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi (AJOFM) aduce la cunoştinţa persoanelor interesate faptul ca Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a primit o ofertă de 1200 locuri de muncă pentru sectorul agricol (cules căpşuni) Spania, pentru care va organiza în perioada următoare o selecţie.
Cele 1200 locuri de muncă sunt oferite la nivel naţional şi pot fi ocupate de 1000 femei şi 200 bărbaţi.
Sunt solicitate persoane cu condiţie fizică bună pentru munca la câmp. Nu este solicitată experienţă. Munca anterioară într-o fermă constituie un avantaj.

 
Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni,  în perioada 01.03.2013 – mai 2013. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi / în 6 zile/ 39 de ore pe săptămână. Salariul oferit este de 38,63 euro brut /zi, iar contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 83,73 euro asigurare medicală. Cazarea este oferită de către angajator. Transportul către locul de muncă: tansport cu autocarul, costul unui drum în jur de 95 de euro şi se decontează de angajator la plata ultimului salariu.
Selecţia va avea loc la Craiova, în perioada 9-11 ianuarie 2013.
Solicitanţiii unui loc de muncă în domeniul agricol, Spania, interesaţi să participe la această selecţie, sunt rugaţi să se prezinte la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi sau la sediul Agenţiei Locale Olteniţa (în funcţie de domiciliu) în vederea înregistrării sau reinnoirii  dosarului pentru un loc de muncă în străinătate.
Documentele necesare pentru depunerea dosarului pentru un loc de muncă în străinătate sunt:
–    copie BI sau CI cu valabilitate de min. 6 luni;
–    CV Europass în limba română ( tipizat);
–    adeverinţă medicală de la medicul de familie din care să rezulte că persoana este aptă pentru muncă;
–    cazierul judiciar în original care sa ateste că nu are antecedente penale ( termen de valabilitate 6 luni);
Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0242315798 – AJOFM Călăraşi sau 0242515150 – Agenţia Locală Olteniţa.

One thought on “În Ianuarie 2013 va avea loc selecţia pentru domeniul agricol (cules de căpşuni) în Spania

  1. BUNA ZIUA! MA NUMESC EFRIM FLORIN CATALIN, AM 20 ANI, AM TERMINAT LICEUL SI SUNT APT DE MUNCA. VREAU SA MUNCESC IN SPANIA IN AGRICULTURA. CE POT FACE ? CAND SE MAI FAC SELECTII IN ACEST DOMENIU ? MULTUMESC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *