În atenția solicitanților pentru un loc de muncă în străinătate

În scopul organizării unei eventuale selecții pentru muncă în străinătate, Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi efectuează o reactualizare a dosarelor persoanelor care doresc să lucreze în statele UE. În acest scop, solicitanții care au un dosar depus la AJOFM Călărași de o perioadă mai mare de 6 luni, sunt așteptați la sediul instituției din Călărași ( str. 13 Decembrie nr. 12) sau Olteniţa (str. Argeşului nr.111), în funcție de domiciliu, pentru reactualizarea cererii.

 

Reactualizarea dosarului se face pe baza cazierului judiciar, adeverinței medicale de la medicul de familie și copia cărții de identitate.
În cazul în care nu sunt înscriși în baza de date a agenției pentru un loc de muncă în străinătate, doritorii se pot înregistra cu următoarele documente:

copie carte de identitate, CV model EUROPASS, cazierul judiciar în original care să ateste că persoana nu are antecedente penale (termen de valabilitate şase luni); adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea ”apt pentru muncă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *