FOTO / S-a deschis Complexul Rezidenţial „Agneza”

Complexul Rezidenţial „Agneza„ îndeplineşte cele mai înalte standarde de calitate şi eleganţă.

Cel mai modern complex imobiliar s-a deschis azi la Călăraşi. La inaugurarea oficială au participat mai multe oficialităţi locale ale oraşului. Edilul Municipiului Călăraşi, Nicolae Dragu, Prefectul Judeţului, Emil Muşat dar şi alte personalităţi, au fost prezente la inaugurarea Complexului Rezidenţial, amplasat în strada Eroilor din Călăraşi.


Complexul Rezidenţial „Agneza„, prezintă un nou concept pentru piaţa imobiliară călărăşeană. Mai concret s-au stabilit o serie de caracteristici care să întâmpine cele mai exigente cerinţe ale viitorilor proprietari. Complexul oferă un pachet complet până la cel mai mic detaliu. Fiecare din cele 18 apartamente ale imobilului este o demonstratie a rigorii finisajelor si a calităţii materialelor, de la izolaţii şi instalaţii până la tocărie şi prize.

Investiţiei 2 milioane de euro din fonduri private

„Lucrările au fost demarate în anul 2010. Valoarea investiţiei 2 milioane de euro din fonduri private. În echipa constructorului Lucian Tenea şi sub atenta îndrumare a arhitectului Porumbacu au lucrat 30 de muncitori calificaţi, iar structura de rezistenţă s-a ocupat ing. Dorin Manea. În noul complex îşi vor desfăşura activitatea zilnic aproximativ 50 de persoane. Capacitatea restaurantului este de 100 de persoane. Programul de funcţionare, atât al marketu-lui cât şi al restaurantului începe la 7:00 şi se încheie la ora 23:00”, ne-au declarat surse din administraţia Complexului Rezidenţial Agneza.

Mai multe amănunte citeşte în ediţia de mâine a bisăptămânalului nostru!

Cătălin NIŢU

catalin.nitu@informatiadecalarasi.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *