Danemarca oferă 40 de locuri de muncă pentru lucrători în agricultură la cules de capşuni şi zmeură

Danemarca oferă lucrătorilor români , prin reţeaua EURES, 40 de locuri de muncă pentru domeniul agricol, la culesul capşunilor şi zmeurei.
Munca se desfăşoară în aer liber, pe plantaţii de căpşuni, sau în solarii.  Sezonul de recoltare a căpşunilor începe în jurul datei de 15 mai şi se termină în jurul datei de 15 septembrie. Pentru zmeură, sezonul începe în jur de 15 iunie şi va dura până în jurul datei de 15 octombrie.
Solicitanţii trebuie să aibă minim 18 ani şi să cunoască limba engleză – nivel mediu.  Sunt preferaţi lucratorii cu experienţă anterioară la culesul căpşunilor şi zmeurei.
Plata muncii se face în funcţie de cantitatea recoltată (la kilogram): la căpsuni, echivalentul în coroane daneze a aprox.0,5-0,9 euro brut/kg., iar la zmeură echivalentul în coroane daneze a aprox.1,3-2 euro brut/kg.

 
Cazarea se face în camping, la cort. Lucratorii trebuie să îşi aducă de acasă cort şi sac de dormit, haine groase etc. Pentru lucrătorii care vor munci o perioadă mai mare de timp se oferă cazare în camere.

Taxa de cazare la cort/zi/o persoana este de 20 DKK, iar pentru cazare în camere este de 50 DKK/zi/o persoana. Se asigură toalete, duşuri, aragaze, frigidere, maşini de spalat, Internet gratuit.
Solicitanţii unui loc de muncă în domeniul agricol, în Danemarca, pot aplica pentru aceste posturi până la data de 08 ianuarie 2012.

 
Candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă in CV, pe adresa de email: jobdk@mail.dk. Modelul de CV se poate descărca de pe linkul: http://eures.anofm.ro/jobseekers_cor2.php.

Nu sunt acceptate persoane care nu vorbesc şi nu înteleg limba engleză. Preselecţia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator.

Invitarea la selecţie a persoanelor pre-selectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, din judeţul de domiciliu al candidatului. Selecţia va avea loc în ultima decadă a lunii ianuarie 2013, la Timişoara.

Detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *