Conferinţa UNIFERO dedicată femeilor va avea loc la Bucureşti în perioada 22-24 iunie 2012

Uniunea Internationala a Femeilor Romane Inc., UNIFERO, organizeaza in Bucuresti, intre 22 si 24 iunie 2012 cea de-a 5-a Conferinta Internationala si Congresul cu tema “Femeile, independente prin educatie – Tehnica artei de a educa pentru societatea secolulului XXI”

 

 

De peste cinci ani, UNIFERO isi reitereaza sprijinul pentru femeile romane in special, si femei in general, indiferent de etnie, varsta, profesie, pregatire, stare sociala, religie etc., actionand pentru sprijinirea femeilor in diversele probleme cu care se confrunta, in demersul de a arata lumii ca sunt creatoare si participante active de valoare la viata familiei, a societatii, a planetei.

Conferinta Internationala este la a cincea editie, dupa ce in anii trecuti evenimentul a avut loc la Vatra Dornei (2008), Atlanta, SUA (2009), Piatra Neamt (2010) si Iasi (2011).

 

In cadrul Conferintei, se vor desfasura diverse module dedicate sprijinirii femeilor (educatia continua, sanatate, scrierea de granturi, tehnica si arta de a educa, violenta in familie), precum si programe culturale (spectacole, expozitii, lansari de carte, concurs de arta culinara, etc.).

In paralel, se lanseaza si primul FORUM INTERNATIONAL al ONG-urilor feminine, precum si Congresul de analiza a activitatii UNIFERO in cei cinci ani de existenta.

Deschiderea oficiala va avea loc vineri 22 iunie incepind cu ora 14:00 la sala “Avram Iancu” din Palatul Parlamentului, iar lucrarile pe sectiuni se vor desfasura sambata 23 si duminica 24 iunie la Universitatea Romana-Americana.

Informatii complete despre eveniment si despre organizatia UNIFERO Inc., precum si formularul de inscriere, pot fi gasite pe site-ul www.unifero.net. si la telefon 0721 654 117.

 

Despre UNIFERO

UNIFERO Inc. este o organizatie umbrela non guvernamentala din Atlanta/Georgia/S.U.A., care militeaza pentru sustinerea femeilor din Romania si de peste hotare. Detalii pe www.unifero.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *