Cauţi de muncă? AJOFM Călăraşi are înregistrate în evidenţă 334 locuri de muncă vacante

În săptămâna 30 iulie – 05 august 2012, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot opta, în funcţie de studiile şi calificări deţinute, pentru unul din cele 334 de locuri de muncă înregistrate în evidenţa AJOFM Călăraşi.

 
Cele mai multe locuri de muncă sunt disponibile în domeniul confecţiilor textile – 192 posturi, pentru meseria de confecţioner îmbrăcăminte sau ca muncitor necalificat, urmate de comerţ cu 66 locuri de muncă vacante pentru meseriile/calificările de: casier, vânzătoare, agent vânzări, operator calculator, agent comercial, gestionar depozit etc.
40 de locuri de muncă vacante pot fi găsite în transporturi, ca: şef coloană auto, şofer taxi, electrician auto, mecanic auto sau muncitor necalificat.
Pentru domeniul construcţiilor oferta este redusă, fiind înregistrate doar 26 locuri de muncă, pentru meseriile de zidar, dulgher, sudor şi instalator.,
Alimentaţia publică dispune de cele mai puţine posturi vacante, cele 4 locuri de muncă înregistrate în evidenţa agenţiei putând fi ocupate de bucătari, brutari sau patiseri.

 
În alte domenii de activitate, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au la dispoziţie 6 locuri de muncă în meseriile/ocupaţiile: inginer automatist, asistent/medic veterinar, şef serviciu administrativ, agent de pază şi tehnician topometrist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *