Călărăşenii nu vor să îşi anvelopeze blocurile

Călărăşenii nu doresc sub nicio formă ca blocurile din care fac parte, să fie anvelopate. Astfel,  Primăria Muncipiului Călăraşi duce o luptă grea cu locuitorii oraşului.

 

Prezent într-o conferinţă de presă, în această săptămână, primarul Daniel Ştefan Drăgulin a declarat că a vorbit cu cetăţenii de la blocurile care sunt situate în centrul oraşului, iar unii dntre aceştia nu doresc să facă parte din asociaţii. Chiar dacă preşedintele asociaţiei de proprietari l-a însoţit pe primar, pentru a încerca să convingă oamenii să semneze pentru ca blocurile să fie anvelopate, acest lucru a fost în zadar.

 

  Nu-şi doresc sub nicio formă. Din 12 blocuri, am ajuns la 5 blocuri, pentru că cele din centru nu vor. Ne-am reorientat în zona blocurilor din 2 Moldoveni. Avem deja un bloc, K, unde mai avem nevoie de o semnătură şi vrem să mai aducem un bloc, pentru că sunt anumite modalităţi de calcul. Dacă sunt veniturile până în 10% cofinanţare, trebuie să mai găsesc încă un bloc, să am o anumită sumă care se pliază pe blocul de cofinanţare de 10% . Eu sper ca luna aceasta să definitivăm cu blocurile. Până acum nu s-a depus  din nicun judeţ, niciun dosar. Din câte ştiu, noi stăm bine, se lucrează extraordinar de greu pentru că s-au schimbat regulile în timpul jocului. Iniţial, am zis că mergem cu jumătate plus unu, cam până la 75% , după care a devenit 100% cu toate documentele. Multă lume nu este în Călăraşi, la blocuri, şi trebuie să îi căutăm inclusiv în străinătate . E o muncă foarte grea, nu ne lăsăm pentru că vreau să ne apucăm de această anvelopare pentru că sunt bani şi multe din capitalele reşedinţă de judeţ nu s-au implicat în acest proiect.”, a declarat Daniel Ştefan Drăgulin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *