Avansări în grad a unor funcţionari publici cu statut special la sediul Prefecturii Călăraşi

Miercuri 27.03.2013 în sala de conferinţe a Instituţiei Prefectului – Judeţul Călăraşi a avut loc festivitatea avansării în gradul profesional următor a unor funcţionari publici cu statut special. Astfel au fost avansaţi la gradul de inspector principal Sorin Lucian AVRAM şi Mihăiţă Cristian CAZACU din cadrul Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple.

 

De asemenea, Costinell DIACONU şi Florin Narcis NĂSTASE din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor au fost înaintaţi la gradul de inspector principal şi respectiv agent şef principal.

 
Prefectul Judeţului Călăraşi George IACOB a dat citire Ordinului de avansare în grad semnat de Ministrul Afacerilor Interne Radu STROE şi a adresat felicitări pentru profesionalism atât celor avansaţi cât şi şefilor celor două structuri din subordinea Instituţiei Prefectului, Comisar şef Marian BARBU şi Comisar şef Ion IONIŢĂ.

 
Avansarea în grad a avut loc în cadrul manifestărilor prilejuite de aniversarea a 191 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române moderne şi respectiv 180 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei călărăşene.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *