Astăzi se deschide complexul Rezidențial „Agneza„

Noul complex Rezidențial „Agneza„ se deschide astăzi oficial, începând cu ora 12:00.  

Complexul Rezidențial „Agneza„, prezintă un nou concept pentru piața imobiliară călărășeană. Mai concret s-au stabilit o serie de caracteristici care să întâmpine cele mai exigente cerințe ale viitorilor proprietari. Complexul  oferă un pachet complet până la cel mai mic detaliu.Fiecare din cele 18 apartamente ale imobilului este o demonstratie a rigorii finisajelor si a calitatii materialelor, de la izolatii si instalatii pâna la tocarie si prize.

 

Toate camerele de zi au o deschidere totala, oferind o vedere panoramica exceptionala. Chiar si dormitoarele au vitraje majorate în cautarea luminii, respectiv „ferestre frantuzesti”, acest lucru fiind posibil doar folosind materiale de vârf, în primul rând tâmplaria din profile de aluminiu si PVC de cea mai buna calitate si geamul termoizolant extrem de performant. La interior se pune un mare accent pe calitate, pornind de la finisajele exceptionale, continuând cu obiectele sanitare, accesoriile de baie moderne, gresie si parchet din lemn stratificat, toate de o calitate superioara din import.

 

Locatarii au la dispozitie o parcare spatioasa, exclusiva, beneficiind de lift. De asemenea se vor putea bucura de serviciile unui restaurant si ale unui mini market, situate la parterul imobilului, care vor raspunde celor mai exigente cerinte ale clientilor sai. Apartamentele sunt luminoase si spatioase, fiind proiectate dupa nevoile unui stil de viata contemporan. Elementele care se regasesc în fiecare apartament – bucatariile americane, deschise spre living sau dressing-urile – marcheaza clar aceasta intentie. Pentru a profita din plin de o vedere panoramica, dar si pentru momentele de relaxare, toate apartamentele beneficiaza de terase extrem de generoase.

Complexul Rezidențial „Agneza„ îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și eleganță.

Intră pe www.agneza.ro pentru mai multe detalii!

 

Cătălin NIȚU

catalin.nitu@informatiadecalarasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *