Angajatori din 16 state europene au disponibile 750 de posturi vacante în reţeaua Eures

Angajatori din 16 state europene au disponibile 750 de posturi vacante în reţeaua Eures

Angajatori din 16 state europene au aproape 750 de posturi vacante în reţeaua Eures, cele mai multe în Italia, Germania, Marea Britanie şi Cehia. În Italia sînt 280 de locuri de muncă disponibile, dintre care 100 pentru infirmieri şi 140 pentru de asistenţi medicali, iar angajatori din Germania oferă 174 de locuri de muncă, cele mai multe pentru şoferi.

Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), angajatori din Italia au disponibile 100 de posturi de infirmier, 100 de asistent medical generalist, 40 de asistent medical şi 40 de îngrijitor la domiciliu.

Angajatorii din Germania caută să angajeze pe 174 de posturi de: şofer profesionist (50), educator (15), asistent medical (18), fizioterapeut (şase), betonist (patru), chef de partie (patru), excavatorist (patru), montator izolaţii clădiri (patru), specialist în sisteme de canalizare (patru), zidar (patru), bucătar (trei), inginer testare echipamente semiconductoare automate (trei), operator utilaje pentru construcţii (trei), operator maşini şi instalaţii fabricate produse din plastic (trei), electrician construcţii (doi), electrician în construcţii cabluri (doi), lucrător în construcţii (doi), maistru construcţii reţele de cabluri (doi), maistru hidroizolaţii clădiri (doi), maistru construcţii de drumuri (doi), operator maşini (doi), ospătar (doi), personal auxiliar în domeniul hotelier (doi), tehnician electronist (doi), ambalator (unul), demichef de cuisine (unul), demichef de rang (unul), dezvoltator software Backend (unul), dezvoltator software Frontend (unul), dulgher (un post), grădinar (un post), instalator/montator ţevi (un post), instalator clădiri (un post), infirmier (un post), îngrijitor persoane vârstnice(un post), hamal (un post), inginer electronist şi software (un post), inginer/expert unităţi hidrostatice (un post), inginer proiect sisteme hidraulice (un post), instalator (un post), manager calitate (un post), manager în construcţii (un post), maistru construcţii civile (un post), mecanic instalaţii sanitare, termice/de climatizare (un post), muncitor în construcţii din beton armat (un post), montator acoperişuri (un post), operator excavator (un post), operator stivuitor (un post), operator pompe beton (un post), personal în domeniul hotelier (un post), personal servire clienţi (un post), recepţioner (un post), sudor (un post).

În Marea Britanie sunt disponibile 96 de locuri de muncă: ingrjitor persoane (50), asistent medical (25), tâmplar/dulgher naval (10), îngrijitor persoane (şase), îngjiritor persoane şi îngrijitor copii (cinci). În Cehia sunt disponibile 70 de locuri de muncă, dintre care 30 pentru şofer de autobuz, 20 pentru şlefuitor, 10 pentru sudor, cinci pentru electrican auto şi cinci pentru mecanic auto. În Slovenia sunt disponibile 31 de locuri de muncă, dintre care 30 pentru ambalator, unul pentru inginer proiectare dezvoltare turnuri de răcire. În Slovacia sunt vacante 24 de locuri de muncă, 10 pentru dulgher, 10 pentru montator acoperişuri din tablă, două de bucătar şef şi două chelner. În Malta sunt vacante 20 de locuri de muncă, 10 pentru mecanic de avioane şi tot 10 pentru lucrător la structuri metalice pentru avioane. În Belgia sunt oferite 14 locuri de muncă, dintre care două pentru mecanic de camion, două pentru mecanic întreţinere utilaje agricole şi două pentru programator. De asemenea, câte un post este pentru lucrător carosier, electrician de întreţinere şi reparaţii, operator la maşină de imprimat sau inscripţionat, operator macara, sudor, şofer de camion pentru gunoi, un desenator tehnic şi tâmplar.

În Spania sunt disponibile opt locuri de muncă pentru tehnician (trei), matriţer/curăţitor produse din plastic (două), operator turnare (două) şi un şef de echipă. În Norvegia sunt tot opt locuri de muncă pentru instalator de ventilaţie. În Austria sunt disponibile şase locuri de muncă, dintre care trei de lăcătuş mecanic CNC şi câte unu de tâmplar, mecanic auto şi sudor. În Luxemburg sunt patru locuri de muncă pentru tehnician difuziune şi audiovizual.

De asemenea, în Letonia şi Polonia sunt vacante trei posturi de lucrător în depozit, respectiv pentru consultant service client. În Bulgaria sunt disponibile două locuri de muncă pentru analist suport tehnic, iar în Suedia un post de manager grup experţi explorare. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă din aceste state pot afla mai multe date de pe site-ul www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde vor fi îndrumate de un consilier EURES.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *