Adăpostul de noapte pentru oamenii străzii devine funcţional

Adăpostul de noapte pentru oamenii străzii devine funcţional
Adăpostul de noapte pentru oamenii străzii devine funcţional

Au fost  încheiate lucrările la Adăpostul de noapte pentru oamenii străzii. În şedinţa ordinară de Consiliul Local, ce va fi organizată în data de 29 octombrie, consilierii locali vor vota Proiectul de hotărâre privind darea în administrare a imobilului clădire cu suprafața construită de 286 de metri pătraţi din municipiul Călărași, str. Prelungirea Dobrogei, nr. 1, către Direcția de Asistență Socială Călărași.

Serviciul Public Centrale Termice şi Administrare Fond Locativ (SPCTAFL) Călăraşi va preda imobilul pe bază de proces verbal de predare – primire Direcției de Asistență Socială Călărași. Prin HCL nr. 204/21.12.2010 Consiliul Local a hotărât darea în administrare a imobilului clădire din str. Prelungirea Dobrogei nr. 1, către SPCTAFL în vederea amenajării acestuia ca Adăpost de noapte.

În anul 2015, Primăria Municipiului Călărași – Direcția Tehnică a investit în vederea amenajării acestuia cu destinația de Adăpost de noapte, lucrarea finalizându-se în acest an în conformitate cu Ordonanţa Guvernului nr. 68/2003 privind serviciile sociale și Hotărârea Guvernului nr. 539/2005 pentru adoptarea Nomenclatorului instituțiilor de asistență socială și a structurii orientative de personal, a Regulamentului cadru de organizare și funcționare a instituțiilor de asistență socială, precum și a Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanței Guvernului nr. 68/2003 privind serviciile sociale.

Imobilul  Adăpost de noapte  trebuie să-și desfășoare activitatea sub directa subordonare a Direcției de Asistență Socială Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *