59 persoane selectate în vederea încadrării la Bursa locurilor de muncă din 27 septembrie 2013

59 persoane selectate în vederea încadrării  la Bursa locurilor de muncă din 27 septembrie 2013 Vineri, 27 septembrie 2013, la sediile Agenţiilor Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi şi Olteniţa s-a desfăşurat Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții promoției 2013.
Pentru organizarea evenimentului, salariaţii AJOFM Călăraşi au contactat 409 agenţi economici din judeţ, aceştia oferind oferind persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă un număr de 397 posturi vacante , dintre care 225 pentru tinerii fără experiență în muncă.

 
La Bursa locurilor de muncă au participat 15 angajatori precum şi 534 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, dintre care 347 absolvenți ai promoției 2013.
În urma desfăşurării interviurilor cu agenţii economici, un număr de 59 persoane, dintre 29 proaspeți absolvenți ai unei forme de învățământ, au fost selectate pentru a ocupa un post, acestea urmând a se prezenta în zilele următoare la sediile angajatorilor pentru a-şi dovedi abilităţile.
La Bursa locurilor de muncă a fost prezent reprezentantul Centrului de Evaluare şi Consiliere Antidrog Călăraşi, domnul Alin Stan, care a distribuit participanţilor materiale informative cu privire la efectele nocive ale consumului de droguri.

 
De asemenea, personalul AJOFM Călărași a pus la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă diverse materiale informative (pliante, brosuri etc.) referitoare la serviciile oferite de Agenție și la facilitățile acordate prin Legea 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă şi a venit în întâmpinarea tinerilor cu o ofertă diversificată de cursuri de calificare/recalificare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *