Drew Barrymore divorţează a treia oară

Drew Barrymore divorţează a treia oară
Drew Barrymore divorţează a treia oară

Actriţa Drew Barrymore şi-a anunţat despărţirea de Will Kopelman, cel de-al treilea soţ al său, împreună cu care are 2 copii. Cei doi erau împreună de 5 ani, fiind căsătoriţi de 3 ani.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru revista People că mariajul lor avusese de suferit în ultima perioadă. În plus, Drew mărturisea cu ceva timp în urmă că între ei nu a fost dragoste la prima vedere, „sîntem atît de diferiţi”, însă ea spunea că îşi iubeşte şi îşi admiră soţul. „Din nefericire, familia noastră se separă în mod legal, dar asta nu ne împiedică să rămînem uniţi. Divorţul poate fi trăit ca un eşec, dar în final începi să găseşti motivaţia în faptul că viaţa continuă“.
Printre motivele divorţului s-ar fi aflat imposibilitatea lor de a ajunge la un consens în privinţa locului în care să trăiască. În timp ce ea şi-ar dori să locuiasă la Los Angeles, oraşul ei natal, Will preferă New York-ul. Pentru moment, cei doi vor continua să locuiasă în cartierul Upper East Side acolo unde fiica lor mai mare, Olive, merge la creşă. Drew Barrymore a mai fost căsătorită cu proprietarul unui bar, Jeremy Thomas, doar pentru cîteva săptămîni, în 1994, şi apoi cu comedianul Tom Green, în iulie 2001.
Acesta a intentat divorţ în decembrie acelaşi an, iar finalizarea despărţirii a avut loc în octombrie 2002.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *