CANNES. Un bărbat a fost arestat pentru că a tras cu pistolul

O persoană a fost arestată la Festivalul de Film de la Cannes, după ce a tras două focuri de armă în aer, incidentul producându-se chiar în timp ce actorii Christoph Waltz şi Daniel Auteuil acordau un interviu live.
Agenţii de pază şi protecţie au intervenit rapid şi l-au pus la pământ pe pistolar. Poliţia sosită la faţa locului le-a spus tuturor oamenilor prezenţi în acel loc să fugă, întrucât bărbatul ţinea în mână o grenadă.
Poliţia l-a arestat pe acesta, descoperind că purta asupra sa un cuţit şi o grenadă, care nu era una reală.

 
Christoph Waltz a declarat, pentru Daily Mail, că “pentru câteva momente disperate” s-a temut pentru viaţa sa.
“Participam la un panel în studioul Canal+, aflat pe plajă, când a apărut un bărbat cu o armă. Cred că era un pistol şi el a tras cu acesta, dar spre norocul meu erau gloanţe oarbe”, a spus Christoph Waltz.
“Apoi el a strigat că are o grenadă, dar din nou spre norocul meu nu era vorba despre nicio grenadă”, a spus Waltz, precizând că bărbatul a fost arestat. “Nu ştiu cine a fost acest bărbat, nici de unde a venit şi nici care era problema lui”, a mai spus actorul austriac.

 
Incident de la Festivalul de Film de la Cannes a fost al doilea produs în cea de-a treia zi a festivalului (din cele 12 ale evenimentului), care reuneşte mii de actori, regizori, producători, jurnalişti şi fani.
Bijuterii în valoare de 1 milion de dolari, care urmau să fie împrumutate starurilor de cinema prezente la Festivalul de Film de la Cannes, au fost furate în noaptea de joi spre vineri dintr-un hotel de pe Croazetă, a anunţat poliţia locală.

 

 

Foto: mirror.co.uk

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *