Alina Naghi, în lacrimi

Prima apariţie în public a Alinei Naghi, soţia fostului patron al firmei de mezeluri „Aldis” Călăraşi, s-a lăsat cu lacrimi.

 

Prezentă printre invitaţii de onoare la evenimentul prilejuit de lansarea candidaturii la fotoliul de primar al municipiului Călăraşi,  Alina Naghi a avut un loc în primele rânduri din Sala Polivalentă. Văduva lui George Naghi, mort într-un tragic accident de şalupă pe Braţul Borcea, anul trecut în luna august, şi-a făcut prima apariţie în public, după revenirea sa în urma traumelor suferite în accident. În doliu şi vizibil afectată, Alina Naghi a avut tot timpul în preajmă un angajat al fabricii de mezeluri patronate de ea. La finalul manifestării, în momentul intonării imnurilor partidelor aflate în Alianţa Popular Creştină, Alina Naghi a răbufnit în lacrimi, privind pierdută într-un punct al sălii.

Trebuie spus că, după decesul lui Georghe Naghi, imperiul Aldis s-a destrămat, în jurul familiei încă îndoliate, făcându-şi apariţia „rechinii” care vor să profite de pe urma miliardelor adunate de regretatul om de afaceri.

 

 

Elena MITACHE

elena.mitache@informatiadecalarasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *