Trucuri de frumuseţe pentru noapte

Trucuri de frumuseţe pentru noapte
Trucuri de frumuseţe pentru noapte

Pielea, tenul şi părul trebuie îngrijite atît ziua, cît şi pe timpul nopţii, pentru a fi sigură că le menţii acel aspect sănătos şi strălucitor 24 de ore pe zi.

Hidratarea podoabei capilare

Hairstiliştii spun că e indicat să foloseşti o mască pentru păr o dată pe săptămînă şi, ideal, să o laşi să acţioneze cel puţin jumătate de oră înainte de a clăti temeinic părul. Ba mai mult, tot ei recomandă ca, măcar o dată pe lună dacă ai vreme, să aplici ulei de cocos pe lungimea întregului păr. Uleiul de cocos este extrem de hidratant şi de benefic atît pentru firul de păr, cît şi pentru scalp. Întinde uleiul de cocos pe păr seara, înainte de culcare, acoperă-ţi părul cu o cască sau fă-ţi un turban dintr-un prosop şi clăteţte ferm părul abia a doua zi de dimineaţă, folosind un şampon purificator pentru a elimina excesul de grăsime. Îţi vei descoperi părul mătăsos şi extrem de hidratat.

Foloseşte creme eficiente

Serumurile şi cremele de noapte au marele avantaj că includ o listă de ingrediente extrem de benefice pentru ten, însă majoritatea nu se împacă bine cu razele soarelui, aşa că e cel mai bine să le foloseşti în timp ce îţi faci odihna noctură. Alege serumul în funcţie de problema pe care vrei să o remediezi sau pe care îţi doreşti să o previi, însă orientează-te şi către produse care conferă luminozitate şi creme pentru zona delicată a ochilor.

Odihnă binemeritată

Feţele de pernă din mătase pot părea un lux, dar atenţie. Mătasea ajută firele de păr să nu se mai rupă pe timpul nopţii, de la mişcările pe care le faci involuntar în timpul somnului şi, de asemenea, în timp vei sesiza că nici părul nu se mai electrizează la fel de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *