Un alt parlamentar s-a lepădat de PDL-Constantin DUMITRU vrea să fie independent (video)

Senatorul Constantin Dumitru reclamă “politica pe la spate” şi, spune că nu se mai regăseşte în Partidul Democrat Liberal.
Acesta şi-a înaintat demisia din funcţia de primvicepresedinte al organizaţiei judeţene, încă din toamnă anului 2011.
În prezent, afirmă că va sprijini Guvernul Ponta şi, simpatizează Uniunea Social Liberală,”pentru că poate scoate ţară din situaţia în care se află”.
„Începând de astăzi, personal, mă declar total independent faţă de politica promovată de PDL. Nu m-am înscris în nici un partid. E greu să aleg acum o altă formaţiune politică. Cred că voi candida şi data viitoare dar nu mai în condiţiile în care voi crede că lucrurile vor avea o altă formă. Simpatizez cu USL-ul. E singura structură politică pusă în situaţia de a rezolva problemele ţării. Nu cred în partidul-televiziune, cel care spune că 20 000 de euro…nu pot să cred astfel de aberaţii.
De data aceasta cred că am să negociez cu un alt simţ al răspunderii situaţia mea viitoare decât să spun”.
Constantin Dumitru a spus câteva probleme din PDL. Lipsa de comunicare, în special comunicarea directă cu Stelian Fuia, cel care, potrivit acestuia, nu răspunde la telefon, nici după 10 apeluri.
Constantin Dumitru este  senator, ales în legislatura 2004-2008 în județul Călărași pe listele PNL și în legislatura 2008-2012 pe listele Partidului Democrat-Liberal.
Liberalii călărăşeni nu exclud posibiliatea de a-l primi din nou în rândul lor.

 

Georgiana DRAGOMIR
georgiana.dragomir@informatiadecalarasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *