Purtător de cuvânt al PSD, suspendat după ce a jignit jurnaliștii

Purtător de cuvânt al PSD, suspendat după ce a jignit jurnaliștii

Lucian Romașcanu a fost suspendat din funcția de purtător de cuvânt al PSD după ce a jignit în bloc jurnaliștii. Decizia a fost luată vineri de ședința conducerii PSD, după ce purtătorul de cuvânt a avut o ieșire nervoasă la adresa jurnaliștilor care ieșiseră din sală. ”O să primească o p… în c… toți”, a spus oficialul PSD.
Lucian Romașcanu nu știa că microfoanele sunt pornite și a comentat gestul jurnaliștilor prezenți care au decis să iasă din sală sperând să obțină declarații de la președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, pentru a expune el concluziile CExN.
”E un pic jignitor, ai purtător de cuvânt care vine să-ți dea niște informații. Dacă nu spune Ciolacu nimic, ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tău care vrea informații? Unde e omul nostru de la cameră, frate? Ăsta este sfârșitul unei frumoase prietenii. O să primească o p… în c… toți”, a declarat Romașcanu.
O angajată de la Biroul de Presă al PSD a râs și a comentat: ”Nici aia, poate le place”, la care Romașcanu a răspuns: ”S-ar putea, da”.
Ulterior, purtătorul de cuvânt al PSD și-a cerut scuze publice într-o postare pe FB pentru ”scăparea de limbaj”, precizând însă că a fost o conversație privată care n-ar fi trebuit să fie făcută publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *