Poliţiştii din Olteniţa au început distribuirea materialelor promoţionale ale campaniei „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!”

        Pentru ca mesajul campaniei să ajungă la un număr cât mai mare de cetăţeni, în scopul de a lua la cunoştinţă de prevederile legale care sancţionează faptele de natură penală şi contravenţională privind alegerile pentru autorităţile publice locale, poliţiştii au postat afişele în locurile aglomerate din municipiul Olteniţa (spital, piaţa centrală, magazine, autogară).

 

Cum se sancţionează şi ce înseamnă mita electorală şi votul ilegal au fost o parte din informaţiile transmise de agenţii Secţiei Rurale Olteniţa cetăţenilor din comunele Radovanu şi Mânăstirea, care au fost îndrumaţi să sesizeze la 112 orice încălcare a legislaţiei electorale.

 

Acţiunile de informare în cadrul campaniei de conştientizare vor fi continuate pe raza judeţului Călăraşi până în ziua de 10 iunie a.c. de reprezentanţi ai tuturor structurilor teritoriale ale M.A.I. (Instituţia Prefectului, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi Sectorul Teritorial al Poliţiei de Frontieră), urmând  să fie distribuie afişe şi pliante promoţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *