FOTO / Edilul Nicolae Dragu și-a anunțat candidatura pentru Primăria Călărași

Astăzi, în Sala Polivalentă din Călărași, actualul primar al Municipiului, Nicolae Dragu a anunțat oficial că va candida și anul acesta pentru încă un mandat. 

 

Nicolae Dragu va candida pe listele Alianței Popular Creștine pentru funcția de primar al Municipiului Călărași. La evenimentul marcant de astăzi care a avut loc în Sala Polivalentă au participat nume grele ale Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) dar şi anumiți reprezentanţi ai partidelor din cadrul Alianței. Din cadrul UNPR au participat: Gabriel Oprea, preşedinte, Marian Sârbu, Cristian Diaconescu, Lavinia Şandru, vicepreşedinte, Anghel Iordănescu senator UNPR, Vasile Nedelcu, senator UNPR. Din partea PDL Călărași, tânărul Dragoş Coman, preşedintele organizaţiei judeţene de tineret nu putea lipsi de la acest eveniment alături de alți „grei„ ai PDL Călăraşi, Vasile Iliuţă, primarul comunei Vâlcelele, Gheorghe Mandache -PNTCD, George Muşat, PDL Călăraşi.

 

Mai multe amănunte de la acest eveniment aflați din ediția scrisă de marți, 10 aprilie, a Bisăptămânalului Informația de Călărași!

 

Cătălin NIȚU

catalin.nitu@informatiadecalarasi.ro

 

 

Galerie Foto: Lansarea actualului primar, Nicolae Dragu pentru Primăria Călărași: 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *