Eurodeputaţii PSD-UNPR-PC luptă pentru interesele agricultorilor călărăşeni

Eurodeputaţii PSD-UNPR-PC luptă pentru interesele agricultorilor călărăşeniAlianta PSD-UNPR-PC a stabilit ca prioritate centrala promovarea agriculturii bio si traditionala de catre candidatii propusi pentru Parlamentul European. Campania derulata in acest sens se bazeaza pe politici concrete si coerente care vin in ajutorul cetateanului.
Masurile intreprinse de Guvernul Ponta, prin Ministerul Agriculturii, alaturi de sprijinul venit din partea europarlamentarilor care au avut initiative si au au sustinut interesele nationale, au condus Romania, in anul 2013, spre nominalizarea de Tara anului la Targul International BIO de la Nurenberg, avand astfel o evolutie impresionanta, uimind chiar si tari care practica agricultura bio de 20 de ani.

 
Atat la nivel national cat si la nivelul judetului Calarasi, unde exista o forma incipienta de dezvoltare a agriculturii de tip bio, exista o sansa care trebuie exploatata cu atat mai mult cu cat ne poate aduce o imagine extrem de pozitiva in randul tarilor europene.
Tema agriculturii a detinut monopolul in dezbaterile din Parlamentul European, lucru concretizat in favoarea romanilor, prin elaborarea noii Politici Agricole Comune care ofera sprijin pentru agricultura bio si traditionala, pentru micii fermieri si pentru tinerii fermieri la nivelul intregii Uniuni Europene. Accesarea masiva a fondurilor europene pentru fermieri poate alinia definitiv agricultura calaraseana la standardele occidentale.
Dand dovada de tenacitate, strategie si sustinere guvernamentala, candidatii Aliantei PSD-UNPR-PC, precum Daciana Sarbu, Viorica Dancila sau Laurentiu Rebega, sunt cei care pot contura imaginea Romaniei in Uniunea Europeana. Derapajele denigratoare spre care a fost aruncata Romania de oamenii lui Basescu sunt istorie.

 
Este momentul sa fim mandri de romanii care promoveaza Romania, acordand votul din 25 MAI 2014 Aliantei PSD-UNPR-PC.
Mandri de Romania, facem istorie in Europa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *