După Anul Nou PNL se “subţiază”.Crin Antonescu pregăteşte noi excluderi

Crin Antonescu,preşedintele PNL, a declarat că după Anul Nou va avea loc în partid discuţia despre noi excluderi, el reiterând că lucrurile “absolut inacceptabile” petrecute în timpul campaniei electorale nu pot rămâne fără răspuns administrativ din partea partidului.

 
“Eu am spus şi mă ţin de cuvânt. La prima şedinţă de după alegeri a Biroului Politic Central şi a Consiliului Naţional Executiv, mulţumindu-le tuturor colegilor care, într-o proporţie zdrobitoare, şi-au făcut datoria şi au fost practic artizanii acestui succes extraordinar pentru PNL, am spus în acelaşi timp că s-au petrecut câteva lucruri absolut inacceptabile într-un partid în timpul campaniei electorale şi că aceste lucruri nu pot rămâne fără răspuns administrativ din partea partidului. Şi nu vor rămâne”, a afirmat Antonescu, într-o conferinţă de presă la sediul PNL, întrebat dacă vor urma şi alte excluderi după cea a Adrianei Săftoiu.

 
De asemenea, liderul PNL a arătat că el nu se dă în lături de la a propune aceste excluderi atunci când consideră necesar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *