Conducerea PNL-PC din USL a fost prezentă la Călăraşi.Victor Ponta a “rămas” pe drum (video)

Luni, 4 iunie 2012, conducerea Uniunii Social Liberale aripa PNL-PC a fost prezentă în municipiul Călăraşi. Astfel, începând cu ora 18:20, copreşedinţii USL:  Crin Antonescu, preşedintele PNL şi Daniel Constantin, preşedintele PC  au fost alături de candidaţii USL angajaţi în competiţia  electorală din data de 10 iunie 2012.La întâlnire au mai participat şi parlamentarii PNL- Eugen Nicolăescu, Dan Motreanu, PSD-Ioan Damian şi Dumitru Boabeş.

 

Victor Ponta, preşedintele PSD şi Liviu Nicolae Dragnea, secretarul general PSD au fost aşteptaţi, ei fiind “pe drum” aşa cum a anunţat Răducu Filipescu.Din nefericire aceştia nu au mai ajuns la manifestare. Unii participanţi PSD au părăsit platoul unde a avut loc manifestarea exprimându-şi dezamăgirea şi nu au mai participat la spectacolul oferit de organizatori.

De aceea ne punem întrebarea:

Candidatul USL la primăria Călăraşi şi cel la conducerea Consiliului Judeţean nu mai sunt susţinuţi de PSD sau micile neînţelegeri din plan local şi naţional au lăsat loc la viitoare “discuţii” ?

 

Am mai reţinut din discursul domnului Daniel Constantin,actual ministru al agriculturii că în scurt timp va face nişte dezvăluiri despre scurta activitate a fostului ministru al agriculturii Stelian Fuia,că trebuie câştigat “războiul” cu PDL şi că este încântat de suportul acordat de manifestanţii prezenţi la miting.

Domnul Crin Antonescu a fost mai rezervat în acuzaţii şi dezvăluiri menţinându-şi susţinerea pentru cei doi candidaţi USL,Daniel Drăgulin şi Răducu Filipescu.Durata mitingului a fost de  aproximativ 50 de minute.

 

În continuare vă redăm un scurt fragment din discursul candidatului la conducerea Consiliului Judeţean Călăraşi,Răducu Filipescu.Discursul preşedintelui PNL, Crin Antonescu, susţinut cu ocazia Mitingului electoral de susţinere a candidaţilor USL din judeţul Călăraşi
4 iunie 2012
„Bună seara!
Bună seara, dragi prieteni din Călăraşi! Mulţumesc pentru sprijinul dumneavoastră, mulţumesc pentru încrederea pe care ne-o acordaţi, mulţumesc pentru speranţa pe care v-o puneţi în noi şi vă mulţumesc pentru că sunteţi aici, în această seară, alături de echipa lui Răducu Filipescu şi Daniel Drăgulin.
În anul 2010, atunci când preşedintele tuturor românilor, domnul Traian Băsescu, s-a hotărât într-o bună zi că în ţara asta cei care primesc prea mult sunt salariaţii, sunt pensionarii, sunt cei care de bine, de rău, ţineau câteva locuri de muncă la o întreprindere mică sau mijlocie şi s-a hotărât să le taie pe toate, în vreme ce veniturile clientelei portocalii au crescut.
În anul acela şi în vremea aceea foarte grea, milioane de români ne-au cerut nouă, Partidului Naţional Liberal, Partidului Social Democrat, Partidului Conservator, mie, lui Victor Ponta, lui Daniel Constantin, să trecem peste orice diferenţă, să trecem peste orice orgoliu, să trecem peste orice amintire, să ne unim şi să oferim o şansă de salvare României. Şi atunci noi am promis că o vom face. Ne-am ţinut de cuvânt, am constituit Uniunea Socială Liberală, ea există şi Uniunea Social Liberală sunteţi voi.
Am spus că vom rămâne uniţi şi ne vom susţine unii pe alţii, având în spate sprijinul şi aşteptările dumneavoastră până când îi vom răsturna de la guvernare. Şi ne-am ţinut de cuvânt! Astăzi avem un guvern al nostru, al dumneavoastră, al Uniunii Social Liberale, în frunte cu Victor Ponta. Un guvern care e alcătuit din social-democraţi, din liberali, din tânărul, vrednicul şi onestul ministru al Agriculturii, alături de care sunt bucuros să fiu aici, Daniel Constantin.
Acest guvern nu vrea să vorbească de dimineaţă până seara despre greaua moştenire. Dar ştiţi cu toţii în ce situaţie se află România. Acest guvern nu vrea să mintă oamenii încă odată, să le promită lapte şi miere, să le promită că vor trăi mult mai bine bătând din palme, acest guvern vrea doar să guverneze cinstit şi să guverneze bine, iar a guverna bine înseamnă câteva lucruri, înseamnă ca fiecare om, care vrea şi poate să muncească, să găsească un loc de muncă.
A guverna bine înseamnă ca fiecare om care munceşte să primească un venit decent pentru munca sa, din care să poată trăi şi să îşi poată întreţine familia. A guverna bine înseamnă să îi respectăm pe cei care au muncit şi ne-au crescut şi a le acorda pensiile cuvenite pentru munca lor. A guverna bine înseamnă să guvernezi pentru toţi cetăţenii acestei ţări şi nu pentru clica ta şi pentru familia şi neamurile tale.
A guverna bine înseamnă să încurajezi spiritul de iniţiativă, să încurajezi investitorii, să încurajezi pe cei care îşi pun munca, imaginaţia, banii lor la bătaie pentru a produce în această ţară, pentru a produce locuri de muncă, pentru a produce valoare, pentru a plăti taxe şi impozite corect, la bugetul unui stat corect. A guverna bine înseamnă a guverna pentru cetăţean şi nu împotriva lui. Asta vrem să facem cu guvernul nostru Victor Ponta şi asta vom face.
Astăzi, peste tot în ţară unde am fost, şi am fost aproape în toată ţara, Uniunea Social Liberală este marea speranţă a românilor, aşa cum este şi speranţa dumneavoastră. Nu vom înşela această speranţă. Fiţi alături de noi şi vom fi până la capăt alături de dumneavoastră, de dumneavoastră toţi.
Sunt aici ca să ştiţi cu toţii şi să le spuneţi tuturor celor care nu sunt acum aici, că eu, Crin Antonescu, ca şi Victor Ponta, primul-ministru al României, suntem membri ai echipei lui Filipescu şi Drăgulin.
Suntem alături de ei, cerându-vă votul pentru ei şi vom fi alături de ei după ce vor câştiga. Sunt ani de zile, mulţi, de când sunt prieten şi coleg alături de Răducu Filipescu şi de când el este alături de mine. Ştiu de unde a pornit Răducu Filipescu atunci când a avut curajul să schimbe soarta judeţului Călăraşi şi voi fi înainte, eu şi tot Guvernul României, alături de preşedintele vostru, Răducu Filipescu.
Îl cunosc de mulţi ani pe Daniel Drăgulin, şi vă spun cinstit că e un om în care cred, că e un om puternic, că e un om curajos, că e un om devotat, el merită ca împreună cu Răducu Filipescu să conducă acest oraş.
Când Traian Băsescu vă tăia salariile, când Traian Băsescu vă tăia pensiile, când Traian Băsescu vă lăsa fără locuri de muncă şi vă spunea să plecaţi în altă ţară dacă nu vă place, când făcea toate astea primarul Nicolae Dragu a trecut de partea lui Băsescu şi v-a trădat. Astăzi e cazul să îi spuneţi domnului Dragu să se ducă să-l voteze Băsescu, nu dumneavoastră, dumneavoastră îl aveţi pe Daniel Drăgulin.
Mai sunt câteva zile care trebuie folosite toate oră cu oră într-o bătălie care e încă foarte grea. E bătălia împotriva minciunilor lor, e bătălia împotriva diversiunilor lor, e bătălia împotriva modului în care încearcă să vă păcălească din nou ascunzându-se. Acum nu mai sunt portocalii acum nu-i mai cheamă PDL, acum nu mai sunt cu Băsescu, numai sunt cu Boc, nu mai sunt cu Udrea, dar dumneavoastră care aţi suferit trebuie să nu vă lăsaţi păcăliţi, şi ca să nu vă lăsaţi păcăliţi aveţi o singură şansă, ea se numeşte Uniunea Social Liberală, ea se numeşte Filipescu, ea se numeşte Drăgulin!
La 10 iunie, în toată România, trebuie să daţi un verdict dumneavoastră, fiecare dintre dumneavoastră, oamenii simplii, oamenii cu atâtea necazuri, oamenii cu atâtea aşteptări, de care unii şi-au bătut joc. Sunteţi cea mai înaltă instanţă. O instanţă fără recurs. O instanţă care trebuie respectată de toţi. Spuneţi-vă cuvântul şi daţi sentinţa fermă şi clară pentru Călăraşi şi pentru România: Filipescu , Drăgulin, USL. USL, victorie până la capăt.
Doamne ajută!”

2 thoughts on “Conducerea PNL-PC din USL a fost prezentă la Călăraşi.Victor Ponta a “rămas” pe drum (video)

  1. Varianta prin care, pe plan local, membri PSD nu ar tine cont de alianta si ar vota cu Dragu am auzit-o si acum o saptamana – se pare ca nu sunt doar barfe fara sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *