Blaga spune că PDL va fi principalul partid politic în viitorul Parlament

Vasile Blaga, a susţinut la Consiliul Naţional de Coordonare al partidului, că “PDL va fi principalul partid politic în viitorul Parlament”, iar pentru acest lucru democrat-liberalii trebuie să aibă grijă şi să aibă oameni competitivi în toate colegiile.Atât PDL, cât şi celelalte formaţiuni din ARD trebuie să dea dovadă de înţelepciune, pentru că partidele nu se construiesc în campania electorală, ci în luni, în ani.
“Vom avea mult de muncă pentru a repara răul pe care oamenii lui Ponta, Antonescu, Voiculescu îl fac României. De aceea nu vom avea niciun moment de pierdut”, a mai spus Vasile Blaga.

 

 

El a susţinut că PDL va fi principalul partid politic în viitorul Parlament.

“PDL va fi principalul partid politic în viitorul Parlament şi, dacă muncim aşa cum vă ştiu, acest lucru va fi îndeplinit, dar pentru asta trebuie să avem grijă şi să avem oameni competitivi în toate colegiile. Mizez pe înţelepciune. Nu sunt colegii de lăsat la o parte, nu sunt colegii unde unii să acţioneze individualist”, le-a mai spus Vasile Blaga democrat-liberalilor.

 

 

Blaga le-a amintit membrilor CNC că, atunci când a preluat conducerea PDL, s-a angajat ca împreună cu colegii săi să oprească prăbuşirea în sondaje a partidului.

“Împreună am reuşit. Astăzi, pe toate analizele noastre, partidul are 22%, cu aliaţii 24%. USL este într-o scădere continuă. Săptămâna trecută aveau 48%, îşi continua trendul de scădere de sub 50%. Nu este mult încă pentru noi, dar este un start bun pentru o porni campania din toamnă”, a spus preşedintele PDL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *