Decizii definitive și executorii de interzicere a folosirii însemnelor USL de către PSD. La Călaraşi, USL trăieşte în CJCL dar nu şi în campania pentru europarlamentare

BEC a dat 23 de decizii definitive și executorii de interzicere a folosirii însemnelor USL de către PSDCristina Pocora, purtătorul de cuvânt al PNL a subliniat în conferința de presă din 14 mai, că PNL a câștigat, în mai bine de jumătate din țară, contestațiile depuse împotriva tentativei de fraudare a alegerilor europarlamentare de către PSD, prin folosirea însemnelor USL.
Deciziile definitive ale BEC, date zilnic în favoarea contestațiilor depuse de PNL, semnifică faptul că PSD trebuie să înlăture afișajul ilegal cu însemnele USL.

 
Astfel, primăriile din 22 de județe – Vaslui, Olt, Timiș, Botoșani, Arad, Argeș, Neamț, Ilfov, Dâmbovița, Hunedoara, Vâlcea, Mehedinți, Iași, Brașov, Caraș-Severin, Alba, Bacău, Gorj, Călărași, Galați, Bistrița Năsăud, Maramureș – și un sector din București au obligația să pună în aplicare deciziile definitive ale BEC.
Pentru județele în care nu s-a dat încă o decizie definitivă a BEC, este doar o chestiune de timp până când se va interzice practica electorală în afara legii folosită de PSD.

 
” Cerem încă o dată ca instituțiile statului să asigure o campanie electorală echilibrată, să nu se amestece în jocul politic și să ia toate măsurile pentru respectarea deciziilor BEC ” a mai precizat Cristina Pocora care subliniază că victoria PNL împotriva fraudei PSD este inclusiv una simbolică. ” În acest moment, este clar pentru toți românii că liberalii sunt cei care, în lupta politică, folosesc exclusiv mijloace legale și legitime, în timp ce PSD joacă murdar, în dispreț față de electorat și încălcând legea.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *