PREMIILE şi REGULAMENTUL CONCURSULUI: „Citeşte Informaţia de Călăraşi şi câştigă”

Premiile oferite sunt câte unul dintre produsele intrate în concurs după cum urmează:

– 2 televizoare LCD diag 40 cm
– 2 DVD-DivX
– 2 Radio casetofoane
– 2 Cuptoare cu microunde
– 2 Aspiratoare
– 2 Blendere pt bucătărie
– 2 Cafetiere
– 2 Fiare de călcat TEFLON

Parteneri media Stil FM Radio-ZU şi Antena 1 Călăraşi
AICI găseşti Talonul de concurs online
REGULAMENTUL CONCURSULUI: „Citeşte Informaţia de Călăraşi şi câştigă”

Art. 1 Organizator

S.C. Eagle Media S.R.L., înregistrata la registrul Comertului sub nr. J51/39/2010, având Cod Unic de Înregistrare RO 26457597

 

Art. 2 Durata concursului si aria de desfasurare

Concursul „Citeşte Informaţia de Călăraşi şi câştigă” se deruleaza în perioada 10 septembrie – 01 decembrie 2012.

Concursul are valabilitate pe aria judeţului Călăraşi.

 

Art. 3 Condiţiile de participare

Concursul se desfăşoară exclusiv pe site-ul www.informatiadecalarasi.ro şi în ediţia tipărită a ziarului “Informaţia de Călăraşi”.

Are drept de participare orice vizitator-cititor care îndeplineste toate conditiile de mai jos:

– cetăţeni români şi cetăţeni străini rezidenţi în Călăraşi

– acceseaza în intervalul 10 septembrie – 01 decembrie 2012 site-ul www.informatiadecalarasi.ro şi/sau ediţia tipărită “Informaţia de Călăraşi”  sau ascultă Stil FM Radio (Călăraşi-105,5 FM şi Olteniţa-88,2 FM)

– completează formularul de participare la concurs şi răspunde la întrebarile concursului

– este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicata concursului şi  ediţia tipărită a ziarului, în cazul în care este desemnat câştigator al concursului

– un căştigător nu are voie să primească decât un singur premiu pe parcursul concursului

– confirmă că a citit şi a înţeles prezentul Regulament Oficial şi că este de acord în totalitate cu termenii si condiţiile precizate de acesta.

Nu pot participa la această promoţie angajaţii şi colaboratorii S.C. Eagle Media S.R.L, soţul / soţia sau rudele de gradul I ale angajaţilor/colaboratorilor  S.C. Eagle Media S.R.L.

Dreptul de participare la concurs este anulat automat în situaţia în care o persoană furnizează date sau informaţii false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale.

Taloanele de înscriere vor fi depuse la sediul redacţiei “Informaţia de Călăraşi” din Călăraşi, Str.Bucureşti, 149-151, Complex Center, Etaj 1 (de Luni până Vineri între orele 10:00-15:00)  pe fax la 0342.405960 sau  e-mail: redactia@informatiadecalarasi.ro

 

Art.4 Protectia datelor personale

Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.
Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanţi la înscrierea în concurs exclusiv în scopul anunţării şi identificării câştigătorului, dar şi al promovării concursurilor viitoare.

 

Art. 5. Mecanismul concursului

Utilizatorii vor afla de concurs din anunţurile de promovare a acestuia care vor rula pe site-ul www.informatiadecalarasi.ro, www.stilfm.ro/com pe frecvenţele Stil FM Radio şi în ediţia tipărită a ziarului “Informaţia de Călăraşi”

Utilizatorii se înscriu în concurs pentru perioada 10 septembrie – 01 decembrie 2012, completează formularul cu datele solicitate şi răspund la întrebările de concurs. În fiecare săptămână va fi câte un câştigator. Acesta va fi desemnat prin tragere la sorţi din lista tuturor participanţilor înscrişi în săptămâna respectivă în concurs, care au răspuns corect la întrebare.
Premiile oferite sunt câte unul dintre produsele intrate în concurs după cum urmează:

– 2 televizoare LCD diag 40 cm
– 2 DVD-DivX
– 2 Radio casetofoane
– 2 Cuptoare cu microunde
– 2 Aspiratoare
– 2 Blendere pt bucătărie
– 2 Cafetiere
– 2 Fiare de călcat TEFLON

NOTĂ: Câştigătorul concursului NU va primi contravaloarea în bani a premiilor oferite.

 

Art. 6. Desemnarea şi anunţarea câştigătorilor

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi din lista tuturor participanţilor la concurs, care au completat formularul de concurs şi au răspuns corect la întrebare.

Tragerea la sorţi va fi realizată în fiecare vineri din săptamânaviitoare apariţiei ziarului.

Câştigătorului i se va aduce la cunoştinţă rezultatul concursului în maximum 48 de ore lucrătoare după încheierea tragerii la sorţi, prin e-mail în baza datelor furnizate,telefonic sau în cadrul emisiunilor radiofonice la Stil FM Radio (Călăraşi-105,5 FM şi Olteniţa-88,2 FM). De asemenea, numele câştigătorilor vor fi afişate pe pagina concursului de pe www.informatiadecalarasi.ro sau www stilfm.com/ro sau pe paginile de facebook corespunzătoare.

În cazul în care câştigătorul nu trimite în 72 de ore informaţiile solicitate de Organizator sau dacă a furnizat date de contact eronate /incomplete, premiul se va acorda altui utilizator, ales prin acelaşi mecanism de tragere la sorţi.

Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunţării răspunsurilor din motive care nu ţin de el.

Câştigătorii vor intra în posesia premiilor astfel:

– Dacă este din Călăraşi, câştigătorul îşi va ridica premiul de la sediul Organizatorului din, str. Bucureşti, 149-151, Complex Center,Etaj 1 de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 15:00. Tel 0342.405959

– Câştigătorul va prezenta Organizatorului buletinul/cartea de identitate, altfel va pierde dreptul asupra premiului.

– Dacă acesta nu îsi ridică premiul de la sediul Organizatorului în decurs de 5 zile lucrătoare va pierde dreptul asupra acestuia, el fiind oferit unui câştigător nou ales prin acelaşi mecanism de tragere la sorţi.

– Dacă este din afara oraşului Călăraşi, câstigătorul va primi premiul prin poşta, taxele fiind suportate de catre Organizator. Înainte de trimiterea premiului câştigătorul va trebui să trimită pe fax sau mail Organizatorului o copie după buletin sau cartea de identitate.

– Premiul va fi expediat prin poştă numai la adrese de pe teritoriul judeţului Călăraşi. Câştigătorii care nu îşi ridică premiile de la oficiul poştal la care a fost expediat la solicitarea câştigătorului, vor pierde dreptul asupra acestora, premiile fiind oferite altor câştigători aleşi prin acelaşi mecanism de concurs.

 

Art. 7. Informarea publicului

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe site-ul www.informatiadecalarasi.ro, ediţia tipărită a ziarului dar şi prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest concurs implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului regulament.

 

Art. 8. Întreruperea concursului

Concursul va putea fi întrerupt doar în caz de forţă majoră sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu înainte ca acesta să anunţe publicul prin intermediul a cel putin o televiziune,radio sau ziar.

 

Art. 9. Taxe si impozite aferente

Organizatorul campaniei nu este răspunzător de plata altor taxe sau a altor obligaţii financiare legate de premiul oferit, acestea căzând în sarcina persoanei câştigătoare.

 

Art. 10. Litigii

În cazul unor litigii aparute între S.C. Eagle Media S.R.L. şi participanţii la concurs, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabila. Daca nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluţionare instanţelor române competente din Călăraşi.

 

Click pe imagine,salvează,completează şi trimite la adresa redactia@informatiadecalarasi.ro

 

 

2 thoughts on “PREMIILE şi REGULAMENTUL CONCURSULUI: „Citeşte Informaţia de Călăraşi şi câştigă”

 1. Cel mai tare!
  Felicitari.Tineti-o tot asa.
  pana acum nu cred ca vreun ziar din Calarasi a organizat asa ceva.
  sau cel putin eu nu stiu.
  voi participa cu placere.
  BRAVO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *