Oana e interesată

Oana Mizil va candida pentru postul de presedinte al Consiliului judetean Calarasi. stie ca va pierde, pentru ca numai inconstienta nu e. Oana Mizil e, însa, interesata.
Se gândeste de pe acum la alegerile parlamentare, iar prin candidatura la consiliul judetean urmareste doar sa-si creasca notorietatea în judetul Calarasi.
Voia sa faca asta pe banii PSD-istilor calaraseni care au mirosit-o si au evacuat-o.
Mai nou, e bun si Marian Venghelie ca sa plateasca o campanie din care iubita sa va iesi învinsa, însa cu o oarecare notorietate pentru parlamentare.
Cum adevarat interesanta va fi însa, lupta dintre Oana Mizil si Stelian Fuia. Lupta pentru locurile doi si trei, care îi vor urma lui Raducu Filipescu în cursa pentru pozitia de presedinte al Consiliului judetean Calarasi. si asta, pentru ca nu stiu cine mai crede ca Raducu Filipescu, creditat astazi cu peste 75% în intentia de vot, ar putea fi învins în alegerile ce se apropie.
Ramân asadar în disputa locurile doi si trei pentru Oana Mizil si Stelian Fuia. Sincer sa fiu, mi-ar placea sa-l vad pe Stelian Fuia pe locul al doilea, în fata Oanei Mizil, pentru ca merita acest lucru si-i doresc sa poata aduna voturile. Daca Oana Mizil se claseaza în fata lui Stelian Fuia, atunci înca un mit se va fi destramat. Iar Stelian Fuia ar dezamagi multi oameni. Poate pe prea multi! si vin alegerile parlamentare, din toamna…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *