Oameni buni, v-aţi ţăcănit ?

De câteva zile printre mai marii municipalitatii s-a nascut o noua divergenta. Vina, de aceasta data, o poarta un proiect în urma caruia se va construi un pod peste Dunare care sa faca legatura între Calarasi si Ostrov – Constanta.
Daca e sa ne oprim doar la acest aspect, respectiv al constructiei pur si simplu, probabil ca, privita în ansamblu, aceasta investitie ar fi benefica atât pentru judetul nostru, cât si pentru constanteni si nimeni n-ar avea nimic de obiectat. Numai ca, desi proiectul se afla în acest moment doar la stadiul de „niste hârtii”, a fost suficient sa stârneasca o serie de animozitati printre consilierii locali. Animozitati care sunt discutate si dezbatute si iarasi discutate si dezbatute printre consilierii din primarie si bineînteles, pe la sediile de partid, individual sau în alianta. si, cum era firesc într-o atare situatie, cel mai vinovat de toate acestea, este nimeni altul decât… primarul Nicolae Dragu!

Ca de obicei, el e capul tuturor rautatilor! Edilul a fost luat la întrebari al cui e terenul, bineînteles cel de pe partea calaraseana, pe care se va construi podul, dar a fost si acuzat ca ar fi furat i deea unui candidat PSD la fotoliul de primar. Probabil ca, din punctul de vedere al unui calarasean de pe strada, aspectele de mai sus nici n-ar mai conta de vreme ce la orizont se prefigureaza un nou obiectiv care va cuprinde, asa cu spun autoritatile, câteva locuri de munca si alte beneficii ce ar trebui sa aduca ceva bani si pe la bugetul local. Daca va fi asa, vom vedea!

Deocamdata niste oameni importanti ai Calarasiului se cearta între ei, atribuindu-si primul initiativa construirii unui pod peste Dunare. Cu siguranta ca aceasta investitie ar putea aduce, pentru unul sau pentru celalalt, si ma refer aici la eventualii candidati la Primaria Calarasi, câteva voturi la
alegerile ce se apropie, dar…nu înteleg un lucru! Ceea ce se face, nu este pentru calaraseni?
OK! Daca unul dintre candidati vine cu o idee, (e drept, poate însusita de la altul?!), celalalt poate veni cu alta propunere care sa-i avantajeze pe cei care merg la urne!

Ce-i asa de greu? În loc sa va certati ca la usa cortului si sa dati dovada de imaturiate politica în fata calarasenilor, mai bine v-ati pune mintea la contributie si sa gasiti solutii cum sa atrageti si alte
investitii în beneficiul cetatenilor pe care îi reprezentati!

Contrazicându-va oriunde si oricum, nu faceti decât sa va secatuiti de energie si toate aceste opinii dusmanoase nu fac decât sa va puna într-o lumina proasta în fata alegatorilor. si lasati-o mai moale ca n-ar fi tocmai în regula sa amintim aici de locurile de munca de la PIC-ul desfiintat, Macro la fel, de feribot-ul care rugineste la mal, de bor durile care se fac si se desfac de la un an la altul, de strazile pline de gropi… si multe alte asa zise „investitii” despre care li s-a spus calarasenilor ca vor crea „n”-spe mii de locuri de munca si de fapt daca s-au facut vreo zece. si alea pe ochi frumosi!
Asadar, mintea la contributie în folosul cetatenilor, ca doar nu v-ati tacanit de tot! Poate doar sa zicem ca sunteti de „râsul curcilor” pentru ca, desi va contraziceti, si unii si ceilalti sunteti (culmea!) de acord ca podul este bine venit la Calarasi.

 

Elena Mitache
elena.mitache(@)informatiadecalarasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *