Infidele și frumoase la Hollywood

Hollywood, „ţara“ relaţiilor de scurtă durată şi a infidelităţilor de tot soiul, cu puţine excepţii (Tiger Woods). Fustangiilor li se iartă repede derapajele amoroase, ba devin mai populari şi se pot chiar alege cu contracte bănoase (Brad Pitt). Infidelele, în schimb, nu primesc „graţierea“ atît de uşor. Şi totuşi există exepţii, cum a fost Angelina, devoratoarele de bărbaţi, Taylor sau Bergman

Kristen Stewart
Kristen Stewart

Kristen a căzut în dizgraţia tuturor

Cel mai probabil asta s-a întîmplat în cazul lui Kristen Stewart şi al regizorului Rupert Sanders, pe care aceasta l-a cunoscut în timpul filmărilor la „Snow White and the Huntsman“ (2012). Pe vremea aceea, adolescenţii din toată lumea se visau ei înşişi personaje din „Saga Amurg“ şi vibrau la povestea de dragoste dintre Kristen şi Robert Pattinson. Celebra serie avusese un asemenea impact la nivel global, încît fanii n-ar fi îngăduit ca iubirea dintre muritoarea Bella şi vampirul Edward să nu treacă şi dincolo de ecrane. Vestea că Stewart îl înşală pe actorul britanic cu un bărbat mai în vîrstă, căsătorit şi cu doi copii, a venit, aşadar, ca o bombă. Deşi idila cu regizorul s-a sfîrşit în scurt timp, Kristen a căzut în dizgraţia tuturor şi nici măcar faptul că Robert însuşi a ier-
tat-o la un moment dat n-a mai contat.
Pedeapsa? Aproape capitală: în strategia de promovare a   seriei Saga Amurg – Zori de Zi, Partea a 2-a, actriţa a fost aproape lăsată deoparte, iar presa n-a încetat să-i taxeze greşeala.

Iertată, iar acum soţie celebră

Vanessa Paradis
Vanessa Paradis

Devoratoarele de bărbaţi formează o categorie aparte de care cinstitele se tem ca de păsările lui Hitchcock, iar cea mai celebră dintre ele rămîne Angelina Jolie. Căsătorită sau nu, mamă sau nu, Angi le dă fiori pe şira spinării femeilor ai căror soţi sînt distribuiţi în acelaşi film cu ea. Nici chiar frumoasa Vanessa Paradis nu s-a sfiit să recunoască cît de tare s-a temut cînd Johnny Depp a jucat alături de Jolie în „The Tourist“. În 2003, în timpul filmărilor la „Taking Lives“, Angelina a avut se pare, o aventură cu Ethan Hawke (căsătorit cu Uma Thurman), iar doi ani mai tîrziu l-a cucerit pe Brad Pitt („Mr. And Mrs. Smith“), la vremea respectivă soţul ghinionistei Jennifer Aniston. Forţa mediatică a Angelinei a crescut enorm de cînd s-a cuplat cu Brad Pitt şi a ajuns în scurt timp să atingă cote nebuneşti. După venirea pe lume a fetiţei, Brad şi Angelina au vîndut ei înşişi fotografiile cu micuţa ca să ţină paparazzii la distanţă. Pentru drepturile de publicare a acestora, revista Hello din Marea Britanie a plătit 3.5 milioane de dolari, iar People (în America) 4 milioane de dolari. Dar cele mai scumpe poze din istorie au fost cele cu gemenii Vivienne şi Knox Leon, născuţi în 2008, pentru care cele două publicaţii au plătit, fabuloasa sumă de 14 milioane de dolari.

Old Hollywood Hall of Shame

Cel de-al patrulea soţ al pasionalei Elizabeth Taylor, Eddie Fisher, a avut ghinionul vieţii lui atunci cînd Liz l-a cunoscut pe Richard Burton în 1964. Pasiunea dintre cei doi a fost atît de puternică, încît actriţei i-a fost greu să reziste. De altfel, despre ea s-a zis că şi-ar fi înşelat şi soţul numărul 2, Michael Wilding, cu cel care avea să devină soţul numărul 3, Michael Todd. Şi distinsa Ingrid Bergman a fost protagonista uneia dintre cele mai celebre idile ale Hollywoodului de Aur. Căsătorită cu doctorul Aron Petter Lindstrom, Ingrid a şocat lumea nu doar cînd s-a aflat de aventura ei cu regizorul Roberto Rossellini, ci şi cînd a ieşit la iveală că este însărcinată cu copilul lui.

Elizabeth Taylor
Elizabeth Taylor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *