Utilizatorii de telefonie mobilă vorbesc în medie 230 minute lunar

Utilizatorii de telefonie mobilă vorbesc în medie 230 minute lunarUn utilizator de servicii de telecomunicatii mobile consuma lunar, in medie, 100MB trafic de internet, trimite 60 de mesaje scrise nationale, vorbeste 202 minute in retea si 30 de minute in afara retelei, conform datelor aplicatiei ANCOM de comparare a ofertelor telecom.

 
Un utilizator ocazional de telefonie mobila si internet pe mobil consuma lunar 33MB trafic de internet, trimite 20 de SMS-uri nationale (din care 19 in retea proprie si 1 in afara retelei) si vorbeste in medie 67 de minute in retea (toate catre mobil) si 10 minute in afara retelei (din care 8 catre mobil si 2 catre fix).
Utilizatorul intensiv de telefonie mobila si internet pe mobil consuma lunar 300MB trafic de internet, trimite 180 de SMS-uri nationale (din care 171 in retea proprie si 9 in afara retelei) si vorbeste in medie 606 minute in retea (din care 603 catre mobil si 3 catre fix) si 90 de minute in afara retelei (din care 69 catre mobil si 21 catre fix).

 
Potrivit datelor statistice centralizate de ANCOM, utilizatorul mediu de telefonie fixa vorbeste lunar 58 de minute in retea si 34 de minute in afara retelei.
Folosind aplicatia Veritel.ro utilizatorii pot afla care sunt cele mai avantajoase oferte de telefonie si internet fix si mobil adaptate preferintelor proprii de consum: aleg categoria de servicii, introduc estimarile de consum si primesc o lista cu primele 25 de planuri tarifare in ordinea crescatoare a pretului.
In momentul afisarii rezultatelor ei primesc si alte detalii relevante, precum durata minima a contractelor, penalitati in caz de reziliere sau informatii privind eventuale promotii.
Veritel.ro este un instrument independent si necomercial dezvoltat de ANCOM.
Cu ajutorul acestei aplicatii, cei interesati sa achizitioneze un serviciu de telefonie sau internet pot sa identifice din multitudinea de oferte disponibile pe piata pe cea care corespunde cel mai bine nevoilor lor.
Accesul la aceasta aplicatie este gratuit si nu este conditionat in niciun fel, utilizatorii avand acces instant la toate ofertele publice ale tuturor operatorilor de comunicatii din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *