Loteria fiscală pentru bonurile din iulie va fi organizată duminică, 21 august

Loteria fiscală pentru bonurile din iulie va fi organizată duminică, 21 august
Loteria fiscală pentru bonurile din iulie va fi organizată duminică, 21 august

O nouă extragere la loteria bonurilor fiscale va avea loc duminică, 21 august, în jurul orei 19:50, la care participă toate bonurile fiscale emise luna trecută, fondul total de premiere fiind de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, este publică şi poate fi transmisă în direct.
La extragerea din iulie au ieşit cîştigătoare bonurile fiscale în valoare de 678 lei emise pe 13 iunie. Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al companiei Loteria Română pentru o perioadă de minimum 30 de zile. Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse din ziua următoare extragerii, la sediile ANAF. Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie să depună în original bonul fiscal cîştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere.
Un bon fiscal este considerat cîştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, avînd înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat. Dacă vor fi depuse cereri pentru mai mult de 100 de bonuri cîştigătoare, va fi efectuată o nouă extragere la o dată ulterior anunţată, pentru desemnarea a maxim 100 de premianţi. Anul trecut, valoarea totală a premiilor acordate a fost de aproape 5 milioane de lei, sumă care s-a împărţit între 17.985 de câştigători, potrivit datelor MFP. În acest an sînt organizate în total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare şi două ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei. Pînă în prezent, au avut loc şapte extrageri lunare, aferente lunilor ianuarie-iulie, şi una ocazională, de Paşte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *