La Călăraşi s-a desfăşurat Topul firmelor călărăşene,eveniment organizat de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Călăraşi

În data de 18 octombrie a avut loc manifestarea prilejuită de decernarea premiilor în cadrul TOPULUI FIRMELOR din judeţul Călăraşi – ediţia 2012.
Evenimentul,ca în fiecare an, a fost organizat de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Călăraşi. La festivitate au participat reprezentanţi ai administraţiei publice locale, ai instituţiilor descentralizate, ai mediului de afaceri călărăşean şi ai mass-mediei locale.

 
În Topul Excelenţei din acest an s-au remarcat următoarele firme: Avicola Dragoş-Vodă, Aqua, Catex, Confort, Gimart Import-Export, Ildu, Institutul de Cercetare Fundulea, Media Print, Prima Nova şi Remat, firme care se află de cinci ani consecutiv în top.

 
În cadrul manifestării, directorul ADR Sud Muntenia,Liviu Muşat a primit, din partea directorului Camerei de comerţ, Marian Drăgan, o diplomă pentru buna colaborare şi aportul la sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri călărăşean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *