CNAIR a lansat www.erovinieta.ro, pentru plata cu cardul bancar

CNAIR a lansat www.erovinieta.ro, pentru plata cu cardul bancar

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat azi portalul www.erovinieta.ro, unde se pot achita, cu cardul bancar, atît rovinieta, cît și tariful de trecere a podurilor peste Dunăre de la Fetești – Cernavodă, potrivit CNAIR.

De asemenea, se poate verifica valabilitatea rovinietei, dar și dacă a fost confirmată plata pentru trecerea podurilor.

”Prin intermediul www.erovinieta.ro se pot realiza următoarele operațiuni: achitarea tarifului de utilizare (rovinieta) și a tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre de la Fetești – Cernavodă (peaj) cu ajutorul cardului bancar; verificarea valabilității rovinietei; verificarea achitării peajului și a numărului de treceri efectuate prin secțiunea stației de taxare de la Fetești pe benzile marcate e-tarif; gestionarea unei flote de vehicule, ce permite achitarea/verificarea facilă a rovinietei și peajului”, anunță CNAIR.

Pentru toate aceste operațiuni nu se pecepe niciun comision, dar utilizatorul trebuie să își creeze un cont valid pe site-ul respectiv.

”Utilizatorii care achită prin intermediul cardului bancar rovinieta/peaj pe www.erovinieta.ro nu vor suporta costurile comisionului de tranzacționare sau alte costuri asociate tranzacțiilor online, toate aceste costuri fiind suportate de către CNAIR – SA. Astfel, costul total al rovinietei/peajului achitat prin intermediul www.erovinieta.ro este cel reglementat de legislația în vigoare”, a precizat CNAIR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *