Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane

Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane
Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP) desfăşoară, de luni pînă duminică, campania naţională „Săptămîna luptei împotriva traficului de persoane”, ce constă într-o serie de evenimente dedicate marcării zilei de 18 octombrie – Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane.

Sub sloganul „Traficul de persoane poate fi prevenit!”, specialiştii ANITP vor participa la întîlniri directe cu reprezentanţii unor instituţii şi organizaţii care activează în domeniul luptei împotriva traficului de persoane, cu tineri cu vîrste cuprinse între 14 şi 25 de ani, cît şi cu reprezentanţi ai publicului larg. Cu acest prilej, ANITP anunţă şi rezultatele campaniei online de informare şi sensibilizare cu privire la victimele traficului de minori în vederea exploatării prin muncă „Mînuţe fericite, NU mînuţe chinuite!”, derulată în parteneriat cu Asociaţia „Telefonul Copilului” (ATC), în perioada 16 iunie – 16 septembrie.

Mesajele campaniei au fost afişate de peste 160.000 de ori, în conturile a peste 86.000 de persoane, implicînd activ peste 4.000 de utilizatori. Acestea au atras peste 1.600 de aprecieri, 1.030 de distribuiri şi 85 de comentarii. În plus, titularii celor mai creative comentarii au primit diplome de merit, diplome onorifice şi mesaje personalizate de mulţumire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *